TOUR OF TAIHU
 
 China
 

Palmares | Mehr
Jahr   1   2   3  
2010   Yang Jing (chn)   Sergiy Gretchyn (ukr)   Zou Rongxi (chn)  
2011   Boris Shpilevsky (rus)   Alois Kankovsky (cze)   Aaron Kemps (aus)  
2012   Milan Kadlec (cze)   Floris Goesinnen (ned)   Choi Ki Ho (hkg)  
2013   Yuri Metlushenko (ukr)   Alois Kankovsky (cze)   Boris Shpilevsky (rus)  
2014   Sam Witmitz (aus)   Alois Kankovsky (cze)   Jurgen Van Diemen (ned)  
2015   Jakub Mareczko (ita)   Andrea Palini (ita)   Marco Zanotti (ita)  
2016   Leonardo Fabio Duque (col)   Yonder Eduardo Godoy (ven)   Peter Schulting (ned)  
2017   Jakub Mareczko (ita)   Guillaume Boivin (can)   Carlos Eduardo Alzate Escobar (col)  
2018   Boris Vallée (bel)   Benjamin Dyball (aus)   Alexander Cataford (can)  
2019   Dylan Kennett (nzl)   Boris Vallée (bel)   Matthias Brändle (aut)  

2 Siege: Jakub Mareczko (ita)