NC ALBANIA ITT
 
 Albania
Road
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2002   Palion Zarka (alb)   Besnik Musaj (alb)   Admir Hasimaj (alb)  
2007   Palion Zarka (alb)   Erjon Plaku (alb)   Erjon Buzi (alb)  
2008   Palion Zarka (alb)   Ervin Haxhi (alb)   Leonard Zeneli (alb)  
2009   Eugert Zhupa (alb)   Ervin Haxhi (alb)   Palion Zarka (alb)  
2011   Eugert Zhupa (alb)   Ylber Sefa (alb)   Altin Sufa (alb)  
2012   Eugert Zhupa (alb)   Ylber Sefa (alb)   Donald Mukaj (alb)  
2013   Redi Halilaj (alb)   Olsian Velia (alb)   Marius Huqi (alb)  
2014   Iltjan Nika (alb)   Xhuliano Kamberaj (alb)   Marildo Yzeiraj (alb)  
2015   Eugert Zhupa (alb)   Iltjan Nika (alb)   Besmir Banushi (alb)  
2016   Eugert Zhupa (alb)   Ylber Sefa (alb)   Laert Bregu (alb)  
2017   Iltjan Nika (alb)   Besmir Banushi (alb)   Olsian Velia (alb)  
2018   Eugert Zhupa (alb)   Klidi Jaku (alb)   Olsian Velia (alb)  
2019   Ylber Sefa (alb)   Olsian Velia (alb)   Drini Bardhi (alb)  

6 victories: Eugert Zhupa (alb)
3 victories: Palion Zarka (alb)
2 victories: Iltjan Nika (alb)