TOUR OF PORTUGAL
 
 Portugal
Road

Palmares | More
Year   1   2   3  
1927   Augusto Carvalho (por)   Manuel Nunes Abreu (por)   Quirino Oliveira (por)  
1931   Jose Maria Nicolau (por)   Alfredo Trindade (por)   Joao Francisco (por)  
1932   Alfredo Trindade (por)   Jose Maria Nicolau (por)   Carlos Domingos Leal (por)  
1933   Alfredo Trindade (por)   Ezequiel Lino (por)   Cesar Luis (por)  
1934   Jose Maria Nicolau (por)   Ezequiel Lino (por)   Aguiar Cunha (por)  
1935   Cesar Luis (por)   Jose Marques (por)   Filipe Melo (por)  
1938   Jose Albuquerque (por)   Filipe Melo (por)   Jose Fernandes (por)  
1939   Joaquim Fernandes (por)   Antonio Bartolomeu (por)   Aguiar Martins (por)  
1940   Jose Albuquerque (por)   Aguiar Martins (por)   Aguiar Cunha (por)  
1941   Francisco Inacio (por)   Jose Martins (por)   Aniceto Bruno (por)  
1946   Jose Martins (por)   Fernando Moreira De Sa (por)   Joao Rebelo De Jesus (por)  
1947   Jose Martins (por)   Joao Rebelo De Jesus (por)   Imperio Dos Santos (por)  
1948   Fernando Moreira De Sa (por)   Emilio Rodriguez Barros (esp)   Joao Rebelo De Jesus (por)  
1949   Dias Dos Santos (por)   Attilio Lambertini (ita)   Joachim Sa (por)  
1950   Dias Dos Santos (por)   Mario Fazio (ita)   Fernando Moreira De Sa (por)  
1951   Antonio Barbosa Alves (por)   Manolo Rodriguez Barros (esp)   Emilio Rodriguez Barros (esp)  
1952   Fernando Moreira De Sa (por)   Emilio Rodriguez Barros (esp)   Manolo Rodriguez Barros (esp)  
1955   Jose-Manuel Ribeiro Da Silva (por)   Joaquim Sousa Santos (por)   Antonio Barbosa Alves (por)  
1956   Antonio Barbosa Alves (por)   Jose-Manuel Ribeiro Da Silva (por)   Joao Marcelino (por)  
1957   Jose-Manuel Ribeiro Da Silva (por)   Joaquim Sousa Santos (por)   Agostino Gomes Ferreira (por)  
1958   Antonio Barbosa Alves (por)   Jose Carlos Sousa Cardoso (por)   Jose-Carlos Pereira De Carvalho (por)  
1959   Carlos Pereira Carvalho (por)   Jorge Henrique Viegas Corvo (por)   Aquiles Dos Santos (por)  
1960   Jose Carlos Sousa Cardoso (por)   Antonio Baptista (por)   Antonio Gomez Del Moral (esp)  
1961   Mario Pereira Silva (por)   Augusto Marcaletti (ita)   Alberto Carvalho (por)  
1962   Jose Pacheco (por)   Joao Peixoto Alves (por)   Jorge Henrique Viegas Corvo (por)  
1963   Joao Santos Roque (por)   Jorge Henrique Viegas Corvo (por)   Joao Peixoto Alves (por)  
1964   Joaquim Silva Leao (por)   Jorge Henrique Viegas Corvo (por)   Joao Santos Roque (por)  
1965   Joao Peixoto Alves (por)   Joao Santos Roque (por)   Mario Pereira Silva (por)  
1966   Francisco Valada (por)   Joao Peixoto Alves (por)   Sergio Betinho Pascoa (por)  
1967   Tony Houbrechts (bel)   Joao Santos Roque (por)   Manuel Antonio Reis Correia (por)  
1968   Americo Vicer Silva (por)   Joaquim Agostinho (por)   Leonel Miranda (por)  
1969   Joaquim Pereira Andrade (por)   Fernando Dos Reis Mendes (por)   Mario Pereira Silva (por)  
1970   Joaquim Agostinho (por)   Firmino Bernardino (por)   Jose Florencio Tutusaus (esp)  
1971   Joaquim Agostinho (por)   Firmino Bernardino (por)   Fernando Dos Reis Mendes (por)  
1972   Joaquim Agostinho (por)   Jose Freitas Martins (por)   Jose-Luis Galdamez Aznar (esp)  
1973   Jesus Manzaneque Sanchez (esp)   Fernando Dos Reis Mendes (por)   Jose Freitas Martins (por)  
1974   Fernando Dos Reis Mendes (por)   Dinis Silva (por)   Antonio Martins (por)  
1976   Firmino Bernardino (por)   Antonio Domingues Fernandes (por)   Floriano Mendes (por)  
1977   Adelino Teixeira (por)   Joaquim Sousa Santos (por)   Joaquim Pereira Andrade (por)  
1978   Belmiro Silva (por)   Armindo Lucio (por)   Luis Teixeira (por)  
1979   Joaquim Sousa Santos (por)   Belmiro Silva (por)   Fernando Sousa Fernandes (por)  
1980   Francisco Miranda (por)   Luis Vargues (por)   Belmiro Silva (por)  
1981   Manuel Ramos Zeferino (por)   Venceslau Domingues Fernandes (por)   Fernando Sousa Fernandes (por)  
1982   Marco Antonio Martins Chagas (por)   Adelino Teixeira (por)   Manuel Ramos Zeferino (por)  
1983   Marco Antonio Martins Chagas (por)   Antonio Castro Pinto (por)   Belmiro Silva (por)  
1984   Venceslau Domingues Fernandes (por)   Manuel Ramos Zeferino (por)   Manuel Tavares Cunha (por)  
1985   Marco Antonio Martins Chagas (por)   Eduardo Resende Correia (por)   Venceslau Domingues Fernandes (por)  
1986   Marco Antonio Martins Chagas (por)   Paulo Santos Ferreira (por)   Antonio Castro Pinto (por)  
1987   Manuel Tavares Cunha (por)   Manuel Sa Neves (por)   Fernando Sousa Fernandes (por)  
1988   Cayn Theakston (gbr)   Jorge Manuel Santos Silva (por)   Joaquim Augusto Oliveira Gomes (por)  
1989   Joaquim Augusto Oliveira Gomes (por)   Cassio Freitas De Paiva (bra)   Antonio Pereira Alves (por)  
1990   Fernando Alberto Oliveira Carvalho (por)   Joaquim Augusto Oliveira Gomes (por)   Jorge Manuel Santos Silva (por)  
1991   Jorge Manuel Santos Silva (por)   Orlando Sergio Gomes Rodrigues (por)   Vicente Ridaura Sebastian (esp)  
1992   Cassio Freitas De Paiva (bra)   Manuel Campos Abreu (por)   Joaquim Augusto Oliveira Gomes (por)  
1993   Joaquim Augusto Oliveira Gomes (por)   Vitor Manuel Gomes Gamito (por)   Luis Edgar Espinosa Sepulveda (col)  
1994   Orlando Sergio Gomes Rodrigues (por)   Vitor Manuel Gomes Gamito (por)   Joaquim Augusto Oliveira Gomes (por)  
1995   Orlando Sergio Gomes Rodrigues (por)   Quintino Fernandes Silva Rodrigues (por)   Delmino Albino Magalhaes Pereira (por)  
1996   Massimiliano Lelli (ita)   Vitor Manuel Gomes Gamito (por)   Manuel Campos Abreu (por)  
1997   Zenon Jaskula (pol)   Wladimir Belli (ita)   Joaquim Augusto Oliveira Gomes (por)  
1998   Marco Serpellini (ita)   Orlando Sergio Gomes Rodrigues (por)   Wladimir Belli (ita)  
1999   David Plaza Romero (esp)   Vitor Manuel Gomes Gamito (por)   Melchor Mauri Prat (esp)  
2000   Vitor Manuel Gomes Gamito (por)   Claus Michael Möller (den)   Andrej Zintchenko (rus)  
2001   Fabian Jeker (sui)   Andrej Zintchenko (rus)   Juan-Miguel Mercado Martin (esp)  
2002   Claus Michael Möller (den)   Joan Horrach Ripoll (esp)   Rui Miguel Barbosa Sousa (por)  
2003   Nuno Jorge Gaspar Ribeiro (por)   Claus Michael Möller (den)   Rui Lavarinhas (por)  
2004   Vicente David Bernabeu Armengol (esp)   David Arroyo Duran (esp)   Nuno Jorge Gaspar Ribeiro (por)  
2005   Vladimir Efimkine (rus)   Candido Joaquim Moreira Barbosa (por)   Adolfo Garcia Quesada (esp)  
2006   David Blanco Rodriguez (esp)   Hector Guerra Garcia (esp)   Candido Joaquim Moreira Barbosa (por)  
2007   Xavier Tondo Volpini (esp)   Candido Joaquim Moreira Barbosa (por)   Hector Guerra Garcia (esp)  
2008   David Blanco Rodriguez (esp)   Hector Guerra Garcia (esp)   Ruben Plaza Molina (esp)  
2009   David Blanco Rodriguez (esp)   Vicente David Bernabeu Armengol (esp)   Ruben Plaza Molina (esp)  
2010   David Blanco Rodriguez (esp)   Vicente David Bernabeu Armengol (esp)   Sergio Pardilla Bellon (esp)  
2011   Ricardo Jorge Correia Mestre (por)   André Fernando Martins Cardoso (por)   Rui Miguel Barbosa Sousa (por)  
2012   David Blanco Rodriguez (esp)   Hugo Manuel Madeira Sabido (por)   Rui Miguel Barbosa Sousa (por)  
2013   Alejandro Manuel Marque Porto (esp)   Gustavo Cesar Veloso (esp)   Rui Miguel Barbosa Sousa (por)  
2014   Gustavo Cesar Veloso (esp)   Rui Miguel Barbosa Sousa (por)   Delio Fernandez Cruz (esp)  
2015   Gustavo Cesar Veloso (esp)   Joni Silva Brandao (por)   Alejandro Manuel Marque Porto (esp)  
2016   Rui Pedro Carvalho Vinhas (por)   Gustavo Cesar Veloso (esp)   Daniel Eduardo Moreira Silva (por)  
2017   Raul Alarcon Garcia (esp)   Amaro Manuel Reposo Antunes (por)   Vicente Garcia De Mateos Rubio (esp)  
2018   Raul Alarcon Garcia (esp)   Joni Silva Brandao (por)   Vicente Garcia De Mateos Rubio (esp)  
2019   Joao Pedro Lourenco Rodrigues (por)   Joni Silva Brandao (por)   Gustavo Cesar Veloso (esp)  

5 victories: David Blanco Rodriguez (esp)
4 victories: Marco Antonio Martins Chagas (por)
3 victories: Joaquim Agostinho (por), Antonio Barbosa Alves (por)
2 victories: Raul Alarcon Garcia (esp), Jose Albuquerque (por), Gustavo Cesar Veloso (esp), Dias Dos Santos (por), Joaquim Augusto Oliveira Gomes (por), Jose Martins (por), Fernando Moreira De Sa (por), Jose Maria Nicolau (por), Jose-Manuel Ribeiro Da Silva (por), Orlando Sergio Gomes Rodrigues (por), Alfredo Trindade (por)