NC SPAIN
 
 Spain
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1914   Gabriel Oliver Caffaro (esp)  
1925   Julian Espanol (esp)  
1926   Julian Espanol (esp)  
1927   Julian Espanol (esp)  
1929   Julian Espanol (esp)  
1930   Julian Espanol (esp)  
1933   Juan Plans Bosch (esp)   Julian Espanol (esp)  
1934   Josep Nicolau Balaguer (esp)  
1936   Juan Plans Bosch (esp)  
1938   Juan Plans Bosch (esp)  
1939   Juan Plans Bosch (esp)   Miguel Llompart (esp)  
1940   Miguel Llompart (esp)  
1941   Juan Plans Bosch (esp)   Miguel Llompart (esp)  
1942   Juan Plans Bosch (esp)   Juan Bover Pons (esp)  
1943   Juan Plans Bosch (esp)   Miguel Llompart (esp)  
1944   Alejandro Fombellida (esp)  
1947   Guillermo Timoner Obrador (esp)  
1948   Guillermo Timoner Obrador (esp)  
1949   Miguel Poblet Orriols (esp)  
1950   Guillermo Timoner Obrador (esp)   Antonio Timoner Obrador (esp)  
1951   Miguel Poblet Orriols (esp)  
1956   Guillermo Timoner Obrador (esp)   Antonio Timoner Obrador (esp)  
1957   Miguel Poblet Orriols (esp)  
1959   Miguel Poblet Orriols (esp)  
1960   Miguel Poblet Orriols (esp)  
1961   Miguel Poblet Orriols (esp)  
1962   Miguel Poblet Orriols (esp)  
1963   Francisco Tortella Rebassa (esp)   Francisco Julia Hernandez (esp)   Jose Luis Talamillo Huidobro (esp)  
1969   Jose Luis Errandonea Urtizberea (esp)   Laudelino Hernandez (esp)   Amalio Hortelano Pederoso (esp)  
2003   Jose Antonio Villanueva Trinidad (esp)   Salvador Melia Mangrinan (esp)   Javier Azkue (esp)  
2004   Jose Antonio Escuredo Raimondez (esp)   Salvador Melia Mangrinan (esp)   Ruben Donet Gregori (esp)  
2005   Alfredo Moreno Cano (esp)   Javier Azkue (esp)   Haitz Larrinaga Gandiaga (esp)  
2006   Jose Antonio Villanueva Trinidad (esp)   Alfredo Moreno Cano (esp)   Itmar Esteban Herraiz (esp)  
2007   Jose Antonio Escuredo Raimondez (esp)   Itmar Esteban Herraiz (esp)   Salvador Melia Mangrinan (esp)  
2010   Itmar Esteban Herraiz (esp)   Alfredo Moreno Cano (esp)   Javier Rodriguez Perez (esp)  
2011   Jose Antonio Escuredo Raimondez (esp)   Hodei Mazquiaran Uria (esp)   Ruben Donet Gregori (esp)  
2013   Juan Peralta Gascon (esp)   Itmar Esteban Herraiz (esp)   Hodei Mazquiaran Uria (esp)  
2014   Juan Peralta Gascon (esp)   Sergio Aliaga Chivite (esp)   Jose Moreno Sanchez (esp)  
2015   Juan Peralta Gascon (esp)   Sergio Aliaga Chivite (esp)   Jose Moreno Sanchez (esp)  
2016   Juan Peralta Gascon (esp)   Jose Moreno Sanchez (esp)   Sergio Aliaga Chivite (esp)  
2017   Juan Peralta Gascon (esp)   Jose Moreno Sanchez (esp)   Jaime Vega Espina (esp)  
2018   Juan Peralta Gascon (esp)   Jose Moreno Sanchez (esp)   Jaime Vega Espina (esp)  
2019   Jose Moreno Sanchez (esp)   Juan Peralta Gascon (esp)   Sergio Aliaga Chivite (esp)  

7 victories: Juan Plans Bosch (esp), Miguel Poblet Orriols (esp)
6 victories: Juan Peralta Gascon (esp)
5 victories: Julian Espanol (esp)
4 victories: Guillermo Timoner Obrador (esp)
3 victories: Jose Antonio Escuredo Raimondez (esp)
2 victories: Jose Antonio Villanueva Trinidad (esp)