CYCLEBASE RANKINGS ENDURANCE
 
Track

Palmares | More
Year      1   2   3  
1999-2000      Robert Bartko (ger)   Andreas Kappes (ger)   Vasyl Yakovlev (ukr)  
2000-2001      Jens Lehmann (ger)   Juan Llaneras Rosello (esp)   Matthew Gilmore (bel)  
2001-2002      Bruno Risi (sui)   Oleksandr Symonenko (ukr)   Franco Marvulli (sui)  
2002-2003      Franz Stocher (aut)   Franco Marvulli (sui)   Matthew Gilmore (bel)  
2003-2004      Franco Marvulli (sui)   Bruno Risi (sui)   Franz Stocher (aut)  
2004-2005      Robert Hayles (gbr)   Gregory Henderson (nzl)   Robert Bartko (ger)  
2005-2006      Mikhail Ignatiev (rus)   Jens Mouris (ned)   Rafal Ratajczyk (pol)  
2006-2007      Jens Mouris (ned)   Franco Marvulli (sui)   Bruno Risi (sui)  
2007-2008      Bradley Wiggins (gbr)   Roger Kluge (ger)   Alex Rasmussen (den)  
2008-2009      Cameron Meyer (aus)   Michael Mørkøv Christensen (den)   Alex Rasmussen (den)  
2009-2010      Cameron Meyer (aus)   Alex Rasmussen (den)   Leigh Howard (aus)  
2010-2011      Cameron Meyer (aus)   Morgan Kneisky (fra)   Jack Bobridge (aus)  
2011-2012      Kenny De Ketele (bel)   Ben Swift (gbr)   Cameron Meyer (aus)  
2012-2013      Michael Hepburn (aus)   Andreas Müller (aut)   Lasse Norman Hansen (den)  
2013-2014      Kenny De Ketele (bel)   Alexander Edmondson (aus)   Albert Torres Barcelo (esp)  
2014-2015      Bobby Lea (usa)   Otto Vergaerde (bel)   Morgan Kneisky (fra)  
Scott Law (aus)  
2015-2016      Sebastian Mora Vedri (esp)   Benjamin Thomas (fra)   Claudio Imhof (sui)  
2016-2017      Benjamin Thomas (fra)   Kenny De Ketele (bel)   Morgan Kneisky (fra)  
2017-2018      Jan-Willem Van Schip (ned)   Kenny De Ketele (bel)   Cameron Meyer (aus)  
2018-2019      Sam Welsford (aus)   Christos Volikakis (gre)   Kelland O`Brien (aus)  
2019-2020      Benjamin Thomas (fra)   Jan-Willem Van Schip (ned)   Lasse Norman Hansen (den)  

3 victories: Cameron Meyer (aus)
2 victories: Kenny De Ketele (bel), Benjamin Thomas (fra)