WORLD CHAMPIONSHIPS
 
Track

Palmares | More
Year      1   2   3  
1993       Australia   Germany   Denmark  
1994       Germany   United States of America   Australia  
1995       Australia   Ukraine   United States of America  
1996       Italy   France   Germany  
1997       Italy   Ukraine   France  
1998       Ukraine   Germany   Italy  
1999       Germany   France   Russia  
2000       Germany   United Kingdom   France  
2001       Ukraine   United Kingdom   Germany  
2002       Australia   Germany   United Kingdom  
2003       Australia   United Kingdom   France  
2004       Australia   United Kingdom   Spain  
2005       United Kingdom   Netherlands   Australia  
2006       Australia   United Kingdom   Ukraine  
2007       United Kingdom   Ukraine   Denmark  
2008       United Kingdom   Denmark   Australia  
2009       Denmark   Australia   New Zealand  
2010       Australia   United Kingdom   New Zealand  
2011       Australia   Russia   United Kingdom  
2012       United Kingdom   Australia   New Zealand  
2013       Australia   United Kingdom   Denmark  
2014       Australia   Denmark   New Zealand  
2015       New Zealand   United Kingdom   Australia  
2016       Australia   United Kingdom   Denmark  
2017       Australia   New Zealand   Italy  
2018       United Kingdom   Denmark   Italy  
2019       Australia   United Kingdom   Denmark  
2020       Denmark   New Zealand   Italy