NC CHILE ITT
 
 Chile
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Macarena Larrain (chi)   Alejandra Saavedra (chi)   Macarena Gonzalez (chi)  
2000   Claudia Aravena Cortes (chi)   Alejandra Saavedra (chi)   Silvia Gonzalez Uribe (chi)  
2006   Paulina Fuentealba (chi)   Claudia Miranda (chi)   Alejandra Saavedra (chi)  
2007   Barbara Arancibia (chi)   Irene Aravena (chi)   Paulina Fuentealba (chi)  
2008   Francisca Campos Salas (chi)   Irene Aravena (chi)   Olga Cisternas Munoz (chi)  
2009   Claudia Aravena Cortes (chi)   Barbara Arancibia (chi)   Olga Cisternas Munoz (chi)  
2010   Olga Cisternas Munoz (chi)   Francisca Navarro Cortes (chi)   Marta Bobadilla Henriquez (chi)  
2011   Leslie Pulgar Bravo (chi)   Ana Bobadilla (chi)  
2012   Flor Palma Dos Santos (chi)   Karla Vallejos Puchi (chi)   Olga Cisternas Munoz (chi)  
2013   Karla Vallejos Puchi (chi)   Carla Fedora Darras Salgado (chi)   Constanza Victoria Paredes Martinez (chi)  
2014   Daniela Guajardo Cornejo (chi)   Constanza Victoria Paredes Martinez (chi)   Karla Vallejos Puchi (chi)  
2015   Daniela Guajardo Cornejo (chi)   Constanza Victoria Paredes Martinez (chi)   Paola Munoz Grandon (chi)  
2016   Aranza Valentina Villalon Sanchez (chi)   Constanza Victoria Paredes Martinez (chi)   Stephanie Nathalie Subercaseaux Vergara (chi)  
2017   Constanza Victoria Paredes Martinez (chi)   Stephanie Nathalie Subercaseaux Vergara (chi)   Ivette Andrea Zuniga Diaz (chi)  
2018   Aranza Valentina Villalon Sanchez (chi)  
2019   Constanza Victoria Paredes Martinez (chi)   Denisse Ahumada Riquelme (chi)   Aranza Valentina Villalon Sanchez (chi)  

2 victories: Claudia Aravena Cortes (chi), Daniela Guajardo Cornejo (chi), Constanza Victoria Paredes Martinez (chi), Aranza Valentina Villalon Sanchez (chi)