NC CHILE
 
 Chile
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Elisa Maria Garcia (chi)   Macarena Gonzalez (chi)   Macarena Larrain (chi)  
2000   Claudia Aravena Cortes (chi)   Alejandra Saavedra (chi)   Silvia Gonzalez Uribe (chi)  
2006   Marta Bobadilla Henriquez (chi)   Laura Soto (chi)   Daniela Garces (chi)  
2007   Paola Munoz Grandon (chi)   Francisca Campos Salas (chi)   Barbara Arancibia (chi)  
2008   Paola Munoz Grandon (chi)   Francisca Campos Salas (chi)   Olga Cisternas Munoz (chi)  
2009   Romina Diaz (chi)   Margarita Hernandez (chi)   Olga Cisternas Munoz (chi)  
2010   Paola Munoz Grandon (chi)   Olga Cisternas Munoz (chi)   Daniela Guajardo Cornejo (chi)  
2011   Daniela Eugenia Rojas Meneses (chi)   Leslie Pulgar Bravo (chi)   Constanza Gonzalez Pizarro (chi)  
2012   Paola Munoz Grandon (chi)   Karla Vallejos Puchi (chi)   Flor Palma Dos Santos (chi)  
2013   Karla Vallejos Puchi (chi)   Constanza Victoria Paredes Martinez (chi)   Carla Fedora Darras Salgado (chi)  
2014   Paola Munoz Grandon (chi)   Daniela Guajardo Cornejo (chi)   Karla Vallejos Puchi (chi)  
2015   Denisse Ahumada Riquelme (chi)   Karla Vallejos Puchi (chi)   Paola Munoz Grandon (chi)  
2016   Karla Vallejos Puchi (chi)   Stephanie Nathalie Subercaseaux Vergara (chi)   Gigliola Francesca Monichi Orellana (chi)  
2017   Paola Munoz Grandon (chi)   Paula Andrea Ruiz Venega (chi)   Constanza Victoria Paredes Martinez (chi)  
2018   Aranza Valentina Villalon Sanchez (chi)  
2019   Denisse Ahumada Riquelme (chi)   Aranza Valentina Villalon Sanchez (chi)   Fernanda Paola Soto Subiabre (chi)  

6 victories: Paola Munoz Grandon (chi)
2 victories: Denisse Ahumada Riquelme (chi), Karla Vallejos Puchi (chi)