NC CZECHIA
 
 Czechia
Note:  1994-1997: Open
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1994   Lubor Tesar (cze)   Tomas Sedlacek (cze)   Martin Kankovsky (cze)  
1995   Rene Andrle (cze)   Tomas Velecky (cze)   Jaroslav Bilek (cze)  
1996   Jan Svorada (cze)   Rene Andrle (cze)   Frantisek Trkal (cze)  
1997   Vlastimil Cichy (cze)   Jaromir Purmensky (cze)   Ondrej Fadrny (cze)  
1998   Jan Svorada (cze)   Jan Kadlec (cze)   Ondrej Sosenka (cze)  
1999   Tomas Konecny (cze)   Milan Kadlec (cze)   Frantisek Trkal (cze)  
2000   Richard Faltus (cze)   Miloslav Kejval (cze)   Milos Pejcha (cze)  
2001   Jaromir Friede (cze)   Jan Faltynek (cze)   Petr Klasa (cze)  
2002   Ondrej Fadrny (cze)   Tomas Konecny (cze)   Ondrej Sosenka (cze)  
2003   Lubor Tesar (cze)   Ondrej Fadrny (cze)   Adam Homolka (cze)  
2004   Ondrej Sosenka (cze)   Petr Bencik (cze)   Rene Andrle (cze)  
2005   Jan Svorada (cze)   Tomas Buchacek (cze)   Stanislav Kozubek (cze)  
2006   Stanislav Kozubek (cze)   Petr Pucelik (cze)   Rene Andrle (cze)  
2007   Tomas Buchacek (cze)   Tomas Vokrouhlik (cze)   Petr Bencik (cze)  
2008   Petr Bencik (cze)   Martin Hebik (cze)   Stanislav Kozubek (cze)  
2009   Martin Mares (cze)   Jakub Kratochvila (cze)   Stanislav Kozubek (cze)  
2010   Petr Bencik (cze)   Stanislav Kozubek (cze)   Milan Kadlec (cze)  
2011   Petr Bencik (cze)   Leopold König (cze)   Zdenek Stybar (cze)  
2012   Frantisek Rabon (cze)   Milan Kadlec (cze)   Jiri Polnicky (cze)  
2013   Jan Barta (cze)   Martin Bina (cze)   Petr Lechner (cze)  
2014   Zdenek Stybar (cze)   Michael Vakoc (cze)   Jan Barta (cze)  
2015   Petr Vakoc (cze)   Leopold König (cze)   Frantisek Sisr (cze)  
2016   Roman Kreuziger (cze)   Zdenek Stybar (cze)   Martin Hunal (cze)  
2017   Zdenek Stybar (cze)   Josef Cerny (cze)   Petr Vakoc (cze)  
2018   Josef Cerny (cze)   Jan Barta (cze)   Jakub Otruba (cze)  

3 victories: Petr Bencik (cze), Jan Svorada (cze)
2 victories: Zdenek Stybar (cze), Lubor Tesar (cze)