NC KAZAKHSTAN
 
 Kazakhstan
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Sergej Yakovlev (kaz)   Dimitri Fofonov (kaz)   Alexandre Nadobenko (kaz)  
1998   Sergej Belussov (kaz)   Valery Titov (kaz)   Konstantin Kuznetsov (kaz)  
1999   Andrej Teteriuk (kaz)   Dmitriy Muravyev (kaz)   Pavel Nevdakh (kaz)  
2000   Sergej Yakovlev (kaz)   Andrey Mizurov (kaz)   Mikhail Teteriuk (kaz)  
2001   Andrey Mizurov (kaz)   Sergej Yakovlev (kaz)   Valery Titov (kaz)  
2002   Dmitriy Muravyev (kaz)   Pavel Nevdakh (kaz)   Kairat Baigudinov (kaz)  
2003   Pavel Nevdakh (kaz)   Vadim Gorbachevsky (kaz)   Valentin Iglinsky (kaz)  
2004   Andrey Mizurov (kaz)   Andrey Kashechkin (kaz)   Maxim Iglinsky (kaz)  
2005   Alexandre Vinokourov (kaz)   Andrey Mizurov (kaz)   Andrey Kashechkin (kaz)  
2006   Andrey Kashechkin (kaz)   Alexandre Vinokourov (kaz)   Maxim Iglinsky (kaz)  
2007   Maxim Iglinsky (kaz)   Andrey Mizurov (kaz)   Valentin Iglinsky (kaz)  
2008   Assan Bazayev (kaz)   Sergey Renev (kaz)   Maxim Gurov (kaz)  
2009   Dimitri Fofonov (kaz)   Maxim Gurov (kaz)   Dmitriy Gruzdev (kaz)  
2010   Maxim Gurov (kaz)   Assan Bazayev (kaz)   Vladislav Gorbunov (kaz)  
2011   Andrey Mizurov (kaz)   Alexandr Shushemoin (kaz)   Ruslan Tleubayev (kaz)  
2012   Assan Bazayev (kaz)   Alexey Lutsenko (kaz)   Abdraimzhan Ishanov (kaz)  
2013   Alexandre Dyachenko (kaz)   Sergey Renev (kaz)   Tilegen Maidos (kaz)  
2014   Ilya Davidenok (kaz)   Alexandr Shushemoin (kaz)   Nurbolat Kulimbetov (kaz)  
2015   Oleg Zemlyakov (kaz)   Dmitriy Lukyanov (kaz)   Stepan Astafyev (kaz)  
2016   Arman Kamyshev (kaz)   Alexandr Shushemoin (kaz)   Matvey Nikitin (kaz)  
2017   Artyom Zakharov (kaz)   Alisher Zhumakan (kaz)   Grigoriy Shtein (kaz)  
2018   Alexey Lutsenko (kaz)   Nikita Stalnov (kaz)   Artyom Zakharov (kaz)  

3 victories: Andrey Mizurov (kaz)
2 victories: Assan Bazayev (kaz), Sergej Yakovlev (kaz)