NC JAPAN ITT
 
 Japan
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1998   Makoto Iijima (jpn)   Kozo Fujita (jpn)   Tomoya Kano (jpn)  
1999   Yoshiuki Abe (jpn)   Makoto Iijima (jpn)   Tomoya Kano (jpn)  
2001   Akira Kakinuma (jpn)   Yoshiuki Abe (jpn)   Ken Hashikawa (jpn)  
2002   Kazuya Okazaki (jpn)   Tomoya Kano (jpn)   Akira Kakinuma (jpn)  
2003   Kazuya Okazaki (jpn)   Makoto Iijima (jpn)   Ken Hashikawa (jpn)  
2004   Makoto Iijima (jpn)   Yoshiuki Abe (jpn)   Masahiko Mifune (jpn)  
2005   Makoto Iijima (jpn)   Kazuhiro Mori (jpn)   Tomoya Kano (jpn)  
2006   Fumiyuki Beppu (jpn)   Makoto Iijima (jpn)   Kazuya Okazaki (jpn)  
2007   Kazuya Okazaki (jpn)   Taiji Nishitani (jpn)   Tomoya Kano (jpn)  
2008   Kazuya Okazaki (jpn)   Kazuhiro Mori (jpn)   Ken Hashikawa (jpn)  
2009   Kazuhiro Mori (jpn)   Makoto Iijima (jpn)   Taiji Nishitani (jpn)  
2010   Shinichi Fukushima (jpn)   Nara Motoi (jpn)   Makoto Iijima (jpn)  
2011   Fumiyuki Beppu (jpn)   Junya Sano (jpn)   Ryota Nishizono (jpn)  
2012   Ryota Nishizono (jpn)   Junya Sano (jpn)   Taiji Nishitani (jpn)  
2013   Masatoshi Oba (jpn)   Ryota Nishizono (jpn)   Kazushige Kuboki (jpn)  
2014   Fumiyuki Beppu (jpn)   Junya Sano (jpn)   Genki Yamamoto (jpn)  
2015   Ryutaro Nakamura (jpn)   Nariyuki Masuda (jpn)   Ryota Nishizono (jpn)  
2016   Ryota Nishizono (jpn)   Junya Sano (jpn)   Nariyuki Masuda (jpn)  
2017   Ryota Nishizono (jpn)   Junya Sano (jpn)   Rei Onodera (jpn)  
2018   Kazushige Kuboki (jpn)   Ryo Chikatani (jpn)   Yuma Koishi (jpn)  

4 victories: Kazuya Okazaki (jpn)
3 victories: Fumiyuki Beppu (jpn), Makoto Iijima (jpn), Ryota Nishizono (jpn)