NC JAPAN
 
 Japan
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Ken Hashikawa (jpn)  
1996   Osamu Sumida (jpn)   Kazuyuki Manabe (jpn)   Junichi Kikuta (jpn)  
1997   Yoshiuki Abe (jpn)  
1998   Tomokazu Fujino (jpn)   Yoshiuki Abe (jpn)   Kazuyuki Manabe (jpn)  
1999   Tomokazu Fujino (jpn)   Junichi Shibuya (jpn)   Osamu Sumida (jpn)  
2000   Yoshiuki Abe (jpn)   Osamu Sumida (jpn)   Kazuya Okazaki (jpn)  
2001   Yasutaka Tashiro (jpn)   Mitsuteru Tanaka (jpn)   Tomoya Kano (jpn)  
2002   Shinri Suzuki (jpn)   Kazuya Okazaki (jpn)   Junichi Shibuya (jpn)  
2003   Shinichi Fukushima (jpn)   Hidenori Nodera (jpn)   Kazuyuki Manabe (jpn)  
2004   Yasutaka Tashiro (jpn)   Shinri Suzuki (jpn)   Hidenori Nodera (jpn)  
2005   Hidenori Nodera (jpn)   Yasutaka Tashiro (jpn)   Kazuyuki Manabe (jpn)  
2006   Fumiyuki Beppu (jpn)   Hidenori Nodera (jpn)   Shinri Suzuki (jpn)  
2007   Yukiya Arashiro (jpn)   Hidenori Nodera (jpn)   Takashi Miyazawa (jpn)  
2008   Hidenori Nodera (jpn)   Kazuo Inoue (jpn)   Shinichi Fukushima (jpn)  
2009   Taiji Nishitani (jpn)   Takashi Miyazawa (jpn)   Hidenori Nodera (jpn)  
2010   Takashi Miyazawa (jpn)   Shinri Suzuki (jpn)   Hidenori Nodera (jpn)  
2011   Fumiyuki Beppu (jpn)   Yukiya Arashiro (jpn)   Miyataka Shimizu (jpn)  
2012   Yukihiro Doi (jpn)   Nariyuki Masuda (jpn)   Miyataka Shimizu (jpn)  
2013   Yukiya Arashiro (jpn)   Miyataka Shimizu (jpn)   Nariyuki Masuda (jpn)  
2014   Junya Sano (jpn)   Kazuo Inoue (jpn)   Genki Yamamoto (jpn)  
2015   Kazushige Kuboki (jpn)   Yusuke Hatanaka (jpn)   Nariyuki Masuda (jpn)  
2016   Sho Hatsuyama (jpn)   Ryota Nishizono (jpn)   Keisuke Kimura (jpn)  
2017   Yusuke Hatanaka (jpn)   Fumiyuki Beppu (jpn)   Keisuke Kimura (jpn)  
2018   Genki Yamamoto (jpn)   Junya Sano (jpn)   Yudai Arashiro (jpn)  

2 victories: Yoshiuki Abe (jpn), Yukiya Arashiro (jpn), Fumiyuki Beppu (jpn), Tomokazu Fujino (jpn), Hidenori Nodera (jpn), Yasutaka Tashiro (jpn)