NC ITALY ITT
 
 Italy
Note:  1996: Florence - Pistoia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Massimiliano Lelli (ita)   Andrea Chiurato (ita)   Luca Scinto (ita)  
1997   Dario Andriotto (ita)   Carlo Finco (ita)   Cristian Salvato (ita)  
1998   Marco Velo (ita)   Luca Sironi (ita)   Mirko Gualdi (ita)  
1999   Marco Velo (ita)   Ricardo Forconi (ita)   Daniele Nardello (ita)  
2000   Marco Velo (ita)   Daniele Contrini (ita)   Diego Ferrari (ita)  
2001   Andrea Peron (ita)   Daniele Contrini (ita)   Juri Alvisi (ita)  
2002   Dario Frigo (ita)   Filippo Pozzato (ita)   Juri Alvisi (ita)  
2003   Paolo Mondini (ita)   Manuel Quinziato (ita)   Andrea Rossi (ita)  
2004   Dario David Cioni (ita)   Andrea Peron (ita)   Marco Pinotti (ita)  
2005   Marco Pinotti (ita)   Marzio Bruseghin (ita)   Dario David Cioni (ita)  
2006   Marzio Bruseghin (ita)   Marco Pinotti (ita)   Manuel Quinziato (ita)  
2007   Marco Pinotti (ita)   Vincenzo Nibali (ita)   Manuel Quinziato (ita)  
2008   Marco Pinotti (ita)   Luca Celli (ita)   Maurizio Biondo (ita)  
2009   Marco Pinotti (ita)   Gabriele Bosisio (ita)   Maurizio Biondo (ita)  
2010   Marco Pinotti (ita)   Dario Cataldo (ita)   Manuel Quinziato (ita)  
2011   Adriano Malori (ita)   Manuele Boaro (ita)   Alan Marangoni (ita)  
2012   Dario Cataldo (ita)   Adriano Malori (ita)   Marco Pinotti (ita)  
2013   Marco Pinotti (ita)   Stefano Pirazzi (ita)   Adriano Malori (ita)  
2014   Adriano Malori (ita)   Dario Cataldo (ita)   Alan Marangoni (ita)  
2015   Adriano Malori (ita)   Moreno Moser (ita)   Daniele Bennati (ita)  
2016   Manuel Quinziato (ita)   Manuele Boaro (ita)   Moreno Moser (ita)  
2017   Gianni Moscon (ita)   Fabio Felline (ita)   Manuel Quinziato (ita)  
2018   Gianni Moscon (ita)   Filippo Ganna (ita)   Fabio Felline (ita)  

6 victories: Marco Pinotti (ita)
3 victories: Adriano Malori (ita), Marco Velo (ita)
2 victories: Gianni Moscon (ita)