NC CZECHIA
 
 Czechia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1993   Julie Pekarkova (cze)   Sarka Vichova (cze)   Renata Holova (cze)  
1994   Lenka Tesikova (cze)   Karla Polivkova (cze)   Julie Pekarkova (cze)  
1995   Sarka Vichova (cze)   Petra Polivkova (cze)   Julie Pekarkova (cze)  
1996   Julie Pekarkova (cze)   Sarka Vichova (cze)   Blanka Navratilova (cze)  
1997   Miluse Flaskova-Glave (cze)   Sarka Vichova (cze)   Kristina Obrucova (cze)  
1998   Blanka Navratilova (cze)   Maria Hostasova (cze)   Lada Kozlikova (cze)  
1999   Lada Kozlikova (cze)   Miluse Flaskova-Glave (cze)   Kristina Obrucova (cze)  
2000   Lada Kozlikova (cze)   Ilona Bublova (cze)   Karla Polivkova (cze)  
2001   Lada Kozlikova (cze)   Karla Povlikova (cze)   Ilona Bublova (cze)  
2002   Julie Pekarkova (cze)   Zdenka Havlikova (cze)   Kristina Obrucova (cze)  
2003   Ilona Bublova (cze)   Julie Pekarkova (cze)   Jana Kabrtova (cze)  
2004   Martina Ruzickova (cze)   Barbora Bohata (cze)   Pavla Havlikova (cze)  
2005   Ilona Bublova (cze)  
2006   Lada Kozlikova (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Martina Ruzickova (cze)  
2007   Martina Ruzickova (cze)   Jarmila Machacova (cze)   Pavla Havlikova (cze)  
2008   Martina Ruzickova (cze)   Jarmila Machacova (cze)   Daniela Fialova (cze)  
2009   Martina Ruzickova (cze)   Tereza Hurikova (cze)   Jarmila Machacova (cze)  
2010   Martina Sablikova (cze)   Martina Ruzickova (cze)   Lada Kozlikova (cze)  
2011   Martina Sablikova (cze)   Martina Ruzickova (cze)   Jarmila Machacova (cze)  
2012   Pavlina Sulcova (cze)   Martina Ruzickova (cze)   Martina Sablikova (cze)  
2013   Martina Sablikova (cze)   Pavlina Sulcova (cze)   Pavla Havlikova (cze)  
2014   Martina Sablikova (cze)   Aneska Drahotova (cze)   Pavlina Sulcova (cze)  
2015   Martina Sablikova (cze)   Zuzana Neckarova (cze)   Barbora Prudkova (cze)  
2016   Martina Sablikova (cze)   Barbora Prudkova (cze)   Martina Mikulaskova (cze)  
2017   Nikola Noskova (cze)   Lucie Hochmann (Zaleska) (cze)   Jarmila Machacova (cze)  
2018   Jarmila Machacova (cze)   Nikola Noskova (cze)   Melissa Van Neck (ned)  

6 victories: Martina Sablikova (cze)
4 victories: Lada Kozlikova (cze), Martina Ruzickova (cze)
3 victories: Julie Pekarkova (cze)
2 victories: Ilona Bublova (cze)