NC JAPAN ITT
 
 Japan
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1998   Ayumu Otsuka (jpn)   Kumi Sugimura (jpn)   Mika Ogishima (jpn)  
1999   Kumi Sugimura (jpn)   Mika Ogishima (jpn)   Kanako Ito (jpn)  
2002   Ayumu Otsuka (jpn)   Miyoko Karami (jpn)   Kumi Sugimura (jpn)  
2004   Miyoko Karami (jpn)   Satoko Sato (jpn)   Anna Miyazaki (jpn)  
2005   Miyoko Karami (jpn)   Mayuko Hagiwara (jpn)  
2006   Miho Oki (jpn)   Miyoko Karami (jpn)  
2007   Miho Oki (jpn)   Ayako Toyooka (jpn)   Masami Morita (Mashimo) (jpn)  
2008   Mayuko Hagiwara (jpn)   Miyoko Karami (jpn)   Ayako Toyooka (jpn)  
2009   Mayuko Hagiwara (jpn)   Remi Inoue (jpn)   Minami Uwano (jpn)  
2010   Mayuko Hagiwara (jpn)   Ayako Toyooka (jpn)   Kiriki Hori (jpn)  
2011   Mayuko Hagiwara (jpn)   Minami Uwano (jpn)   Remi Inoue (jpn)  
2012   Mayuko Hagiwara (jpn)   Eri Yonamine (jpn)   Minami Uwano (jpn)  
2013   Eri Yonamine (jpn)   Mayuko Hagiwara (jpn)   Minami Uwano (jpn)  
2014   Mayuko Hagiwara (jpn)   Eri Yonamine (jpn)   Minami Uwano (jpn)  
2015   Eri Yonamine (jpn)   Mayuko Hagiwara (jpn)   Hiromi Kaneko (jpn)  
2016   Eri Yonamine (jpn)   Yumi Kajihara (jpn)   Mayuko Hagiwara (jpn)  
2017   Eri Yonamine (jpn)   Yumi Kajihara (jpn)   Miyoko Karami (jpn)  
2018   Eri Yonamine (jpn)   Miyoko Karami (jpn)   Anna Ito (jpn)  

6 victories: Mayuko Hagiwara (jpn)
5 victories: Eri Yonamine (jpn)
2 victories: Miyoko Karami (jpn), Miho Oki (jpn), Ayumu Otsuka (jpn)