NC JAPAN
 
 Japan
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1998   Miho Masuchi (jpn)   Ayumu Otsuka (jpn)   Kaori Sakashita (jpn)  
1999   Miho Oki (jpn)   Ayumu Otsuka (jpn)   Akemi Morimoto (jpn)  
2000   Miho Oki (jpn)   Akemi Morimoto (jpn)   Kanako Nishi (jpn)  
2001   Miho Oki (jpn)   Akemi Morimoto (jpn)   Tamamo Nakamura (jpn)  
2002   Miho Oki (jpn)   Miyoko Karami (jpn)   Ayumu Otsuka (jpn)  
2003   Miho Oki (jpn)   Akemi Morimoto (jpn)   Hiroko Nambu (jpn)  
2004   Miho Oki (jpn)   Miyoko Karami (jpn)   Akemi Morimoto (jpn)  
2005   Miho Oki (jpn)   Miyoko Karami (jpn)   Masami Morita (Mashimo) (jpn)  
2006   Miho Oki (jpn)   Mayuko Hagiwara (jpn)   Satomi Wadami (jpn)  
2007   Miho Oki (jpn)   Ayako Toyooka (jpn)   Masami Morita (Mashimo) (jpn)  
2008   Miho Oki (jpn)   Yuka Yamashima (jpn)   Mayuko Hagiwara (jpn)  
2009   Kanako Nishi (jpn)   Akemi Morimoto (jpn)   Rie Enomoto (jpn)  
2010   Mayuko Hagiwara (jpn)   Kanako Nishi (jpn)   Rie Katayama (jpn)  
2011   Mayuko Hagiwara (jpn)   Rie Katayama (jpn)   Kanako Nishi (jpn)  
2012   Mayuko Hagiwara (jpn)   Eri Yonamine (jpn)   Hiromi Kaneko (jpn)  
2013   Eri Yonamine (jpn)   Hiromi Kaneko (jpn)   Mayuko Hagiwara (jpn)  
2014   Mayuko Hagiwara (jpn)   Eri Yonamine (jpn)   Yumiko Goda (jpn)  
2015   Mayuko Hagiwara (jpn)   Eri Yonamine (jpn)   Hiromi Kaneko (jpn)  
2016   Eri Yonamine (jpn)   Mayuko Hagiwara (jpn)   Yumi Kajihara (jpn)  
2017   Eri Yonamine (jpn)   Miyoko Karami (jpn)   Hiromi Kaneko (jpn)  
2018   Eri Yonamine (jpn)   Hiromi Kaneko (jpn)   Tsubasa Makise (jpn)  

10 victories: Miho Oki (jpn)
5 victories: Mayuko Hagiwara (jpn)
4 victories: Eri Yonamine (jpn)