NC ITALY ITT
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1987   Maria Canins (ita)  
1988   Maria Canins (ita)  
1989   Maria Canins (ita)  
1990   Maria Canins (ita)  
1991   Roberta Bonanomi (ita)   Maria-Paola Turcutto (ita)   Imelda Chiappa (ita)  
1992   Maria-Paola Turcutto (ita)   Simona Muzzioli (ita)   Roberta Bonanomi (ita)  
1993   Imelda Chiappa (ita)   Simona Muzzioli (ita)   Roberta Bonanomi (ita)  
1995   Imelda Chiappa (ita)   Roberta Bonanomi (ita)   Maria Canins (ita)  
1996   Gabriella Pregnolato (ita)   Imelda Chiappa (ita)   Antonella Bellutti (ita)  
1997   Gabriella Pregnolato (ita)   Imelda Chiappa (ita)   Roberta Bonanomi (ita)  
1998   Imelda Chiappa (ita)   Gabriella Pregnolato (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)  
1999   Gabriella Pregnolato (ita)   Giovanna Troldi (ita)   Linda Visentin (ita)  
2000   Gabriella Pregnolato (ita)   Luisa Tamanini (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)  
2001   Alessandra Cappellotto (ita)   Vera Carrara (ita)   Luisa Tamanini (ita)  
2002   Giovanna Troldi (ita)   Fabiana Luperini (ita)   Luisa Tamanini (ita)  
2003   Giovanna Troldi (ita)   Luisa Tamanini (ita)   Tania Belvederesi (ita)  
2004   Giovanna Troldi (ita)   Tatiana Guderzo (ita)   Anna Zugno (ita)  
2005   Tatiana Guderzo (ita)   Anna Zugno (ita)   Silvia Valsecchi (ita)  
2006   Silvia Valsecchi (ita)   Giovanna Troldi (ita)   Tatiana Guderzo (ita)  
2007   Vera Carrara (ita)   Anna Zugno (ita)   Silvia Valsecchi (ita)  
2008   Tatiana Guderzo (ita)   Anna Zugno (ita)   Silvia Valsecchi (ita)  
2009   Noemi Cantele (ita)   Tatiana Guderzo (ita)   Silvia Valsecchi (ita)  
2010   Tatiana Guderzo (ita)   Silvia Valsecchi (ita)   Noemi Cantele (ita)  
2011   Noemi Cantele (ita)   Silvia Valsecchi (ita)   Tatiana Guderzo (ita)  
2012   Tatiana Guderzo (ita)   Elisa Longo Borghini (ita)   Noemi Cantele (ita)  
2013   Tatiana Guderzo (ita)   Elisa Longo Borghini (ita)   Silvia Valsecchi (ita)  
2014   Elisa Longo Borghini (ita)   Elena Berlato (ita)   Vittoria Bussi (ita)  
2015   Silvia Valsecchi (ita)   Tatiana Guderzo (ita)   Elena Berlato (ita)  
2016   Elisa Longo Borghini (ita)   Tatiana Guderzo (ita)   Silvia Valsecchi (ita)  
2017   Elisa Longo Borghini (ita)   Elena Cecchini (ita)   Silvia Valsecchi (ita)  
2018   Elena Cecchini (ita)   Vittoria Bussi (ita)   Rossella Ratto (ita)  

5 victories: Tatiana Guderzo (ita)
4 victories: Maria Canins (ita), Gabriella Pregnolato (ita)
3 victories: Imelda Chiappa (ita), Elisa Longo Borghini (ita), Giovanna Troldi (ita)
2 victories: Noemi Cantele (ita), Silvia Valsecchi (ita)