EUROPEAN CHAMPIONSHIPS U19
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2005       Ivan Rovny (rus)   Andrey Solomennikov (rus)   Federico Maseiro (ita)  
2006       Etienne Pieret (fra)   Thomas Bertolini (ita)   Ronan Van Zandbeek (ned)  
2007       Michal Kwiatkowski (pol)   Fabien Taillefer (fra)   Ole Havardsholm (nor)  
2008       Johan Le Bon (fra)   Luke Rowe (gbr)   Piotr Gawronski (pol)  
2009       Luca Wackermann (ita)   Barry Markus (ned)   Arnaud Démare (fra)  
2010       Blaz Bogataj (slo)   Bryan Coquard (fra)   Rafael Ferreira Reis (por)  
2011       Pierre-Henri Lecuisinier (fra)   Olivier Le Gac (fra)   Loic Vliegen (bel)  
2012       Alexander Wachter (aut)   Anthony Turgis (fra)   Davide Ballerini (ita)  
2013       Franck Bonnamour (fra)   Elie Gesbert (fra)   Mathias Van Gompel (bel)  
2014       Edoardo Affini (ita)   Jordi Warlop (bel)   Pierre Idjouadiene (fra)  
2015       Alan Banaszek (pol)   Stan Dewulf (bel)   Dennis Van Der Horst (ned)  
2016       Nicolas Malle (fra)   Emilien Jeannière (fra)   Tadej Pogacar (slo)  
2017       Michele Gazzoli (ita)   Søren Wærenskjold (nor)   Niklas Märkl (ger)  
2018       Remco Evenepoel (bel)   Alexandre Balmer (sui)   Carlos Rodriguez Cano (esp)