SUPER PRESTIGE PERNOD
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1961      Jacques Anquetil (fra)   Raymond Poulidor (fra)   Rik Van Looy (bel)  
1962      Jo De Roo (ned)   Joseph Planckaert (bel)   Emile Daems (bel)  
1963      Jacques Anquetil (fra)   Tom Simpson (gbr)   Raymond Poulidor (fra)  
1964      Raymond Poulidor (fra)   Jan Janssen (ned)   Jacques Anquetil (fra)  
1965      Jacques Anquetil (fra)   Tom Simpson (gbr)   Edward Sels (bel)  
1966      Jacques Anquetil (fra)   Felice Gimondi (ita)   Raymond Poulidor (fra)  
1967      Jan Janssen (ned)   Eddy Merckx (bel)   Felice Gimondi (ita)  
1968      Herman Vanspringel (bel)   Felice Gimondi (ita)   Walter Godefroot (bel)  
1969      Eddy Merckx (bel)   Felice Gimondi (ita)   Herman Vanspringel (bel)  
1970      Eddy Merckx (bel)   Herman Vanspringel (bel)   Luis Ocana Pernia (esp)  
1971      Eddy Merckx (bel)   Luis Ocana Pernia (esp)   Goesta Pettersson (swe)  
Joop Zoetemelk (ned)  
1972      Eddy Merckx (bel)   Raymond Poulidor (fra)   Cyrille Guimard (fra)  
1973      Eddy Merckx (bel)   Luis Ocana Pernia (esp)   Joop Zoetemelk (ned)  
1974      Eddy Merckx (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Frans Verbeeck (bel)  
1975      Eddy Merckx (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Francesco Moser (ita)  
1976      Freddy Maertens (bel)   Francesco Moser (ita)   Joop Zoetemelk (ned)  
1977      Freddy Maertens (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Bernard Hinault (fra)  
1978      Francesco Moser (ita)   Bernard Hinault (fra)   Joop Zoetemelk (ned)  
1979      Bernard Hinault (fra)   Giuseppe Saronni (ita)   Joop Zoetemelk (ned)  
1980      Bernard Hinault (fra)   Fons De Wolf (bel)   Francesco Moser (ita)  
1981      Bernard Hinault (fra)   Roger De Vlaeminck (bel)   Jan Raas (ned)  
1982      Bernard Hinault (fra)   Giuseppe Saronni (ita)   Silvano Contini (ita)  
1983      Greg Lemond (usa)   Sean Kelly (irl)   Jan Raas (ned)  
Giuseppe Saronni (ita)  
1984      Sean Kelly (irl)   Bernard Hinault (fra)   Phil Anderson (aus)  
1985      Sean Kelly (irl)   Phil Anderson (aus)   Greg Lemond (usa)  
1986      Sean Kelly (irl)   Greg Lemond (usa)   Claude Criquielion (bel)  
Adri Van Der Poel (ned)  
1987      Stephen Roche (irl)   Sean Kelly (irl)   Claude Criquielion (bel)  

7 victories: Eddy Merckx (bel)
4 victories: Jacques Anquetil (fra), Bernard Hinault (fra)
3 victories: Sean Kelly (irl)
2 victories: Freddy Maertens (bel)