NC CANADA ITT
 
 Canada
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1974   Judy Dietiker (can)  
1975   Karen Ann Strong-Hearth (can)  
1976   Sylvia Burka (can)  
1977   Karen Ann Strong-Hearth (can)  
1979   Sylvia Burka (can)   Marie-Claude Audet (can)   Lynne Doyle (can)  
1980   Carole Vanier (can)   Sylvia Burka (can)   Genevieve Brunet (can)  
1981   Karen Ann Strong-Hearth (can)   Verna Buhler (can)   Marie-Claude Audet (can)  
1982   Claudia Tohermes (can)   Genevieve Brunet (can)   C. Baril (can)  
1983   Marie-Claude Audet (can)   Kelly-Ann Way (can)   Genevieve Gauthier (can)  
1986   Sarah Neil (can)   Barbara Lang (can)   Judy Latoski (can)  
1991   Kelly-Ann Way (can)  
1992   Tanya Dubnicoff (can)  
1993   Clara Hughes (can)   Ann Samplonius (can)   Linda Jackson (can)  
1994   Clara Hughes (can)   Ann Samplonius (can)   Linda Jackson (can)  
1995   Clara Hughes (can)   Susan Palmer-Komar (can)   Jennifer Morwen-Smith (can)  
1996   Linda Jackson (can)   Ann Samplonius (can)   Jennifer Morwen-Smith (can)  
1997   Linda Jackson (can)   Ann Gariepy (can)   Lynne Bessette (can)  
1998   Linda Jackson (can)   Ann Samplonius (can)   Andrea Hannos (can)  
1999   Clara Hughes (can)   Ann Samplonius (can)   Lynne Bessette (can)  
2000   Clara Hughes (can)   Genevieve Jeanson (can)   Leah Goldstein (isr)  
2001   Lynne Bessette (can)   Genevieve Jeanson (can)   Leah Goldstein (isr)  
2002   Genevieve Jeanson (can)   Leah Goldstein (isr)   Lynne Bessette (can)  
2003   Lynne Bessette (can)   Genevieve Jeanson (can)   Manon Jutras (can)  
2004   Susan Palmer-Komar (can)   Lynne Bessette (can)   Merrill Collins (can)  
2005   Susan Palmer-Komar (can)   Genevieve Jeanson (can)   Felicia Gomez (Greer) (can)  
2006   Alexandra Wrubleski (can)   Ann Samplonius (can)   Jessica Spence (can)  
2007   Ann Samplonius (can)   Lynne Bessette (can)   Leigh Hobson (can)  
2008   Ann Samplonius (can)   Julie Beveridge (can)   Alexandra Wrubleski (can)  
2009   Tara Whitten (can)   Ann Samplonius (can)   Laura Brown (can)  
2010   Julie Beveridge (can)   Ann Samplonius (can)   Tara Whitten (can)  
2011   Clara Hughes (can)   Tara Whitten (can)   Rhae Christie Shaw (can)  
2012   Clara Hughes (can)   Rhae Christie Shaw (can)   Julie Beveridge (can)  
2013   Joelle Numainville (can)   Anika Todd (can)   Jasmin Duehring (Glaesser) (can)  
2014   Leah Kirchmann (can)   Jasmin Duehring (Glaesser) (can)   Anika Todd (can)  
2015   Carol Ann Canuel (can)   Jasmin Duehring (Glaesser) (can)   Leah Kirchmann (can)  
2016   Tara Whitten (can)   Carol Ann Canuel (can)   Joelle Numainville (can)  
2017   Carol Ann Canuel (can)   Leah Kirchmann (can)   Sara Poidevin (can)  
2018   Leah Kirchmann (can)   Carol Ann Canuel (can)   Kirsti Giroux (Lay) (can)  

7 victories: Clara Hughes (can)
3 victories: Linda Jackson (can), Karen Ann Strong-Hearth (can)
2 victories: Lynne Bessette (can), Sylvia Burka (can), Carol Ann Canuel (can), Leah Kirchmann (can), Susan Palmer-Komar (can), Ann Samplonius (can), Tara Whitten (can)