PILZEN
 
 Czechia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1989   Danny De Bie (bel)   Radomir Simunek Sr. (cze)   Christiaan Hautekeete (bel)  
1990   Danny De Bie (bel)   Radomir Simunek Sr. (cze)   Rudy Thielemans (bel)  
1991   Radomir Simunek Sr. (cze)   Daniele Pontoni (ita)   Pavel Elsnic (cze)  
1992   Pavel Elsnic (cze)   Thomas Frischknecht (sui)   Daniele Pontoni (ita)  
1993   Marc Janssens (bel)   Wim De Vos (ned)   Beat Wabel (sui)  
1994   Radomir Simunek Sr. (cze)   Marc Janssens (bel)   Pavel Elsnic (cze)  
1995   Wim De Vos (ned)   Luca Bramati (ita)   Jiri Pospisil (cze)  
1996   Mario De Clercq (bel)   Marc Janssens (bel)   Erwin Vervecken (bel)  
2001   Jiri Pospisil (cze)   Vaclav Jezek (cze)   Ondrej Lukes (cze)  
2002   Ondrej Lukes (cze)   Kamil Ausbuher (cze)   Ales Mudroch (cze)  
2004   Zdenek Mlynar (cze)   Petr Dlask (cze)   Radomir Simunek (cze)  
2005   Petr Dlask (cze)   Martin Bina (cze)   Kamil Ausbuher (cze)  
2006   Zdenek Mlynar (cze)   Kamil Ausbuher (cze)   Milan Barenyi (svk)  
2007   Zdenek Stybar (cze)   Zdenek Mlynar (cze)   Radomir Simunek (cze)  
2008   Martin Zlamalik (cze)   Kamil Ausbuher (cze)   David Kasek (cze)  
2009   Niels Albert (bel)   Sven Nys (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2010   Zdenek Stybar (cze)   Kevin Pauwels (bel)   Niels Albert (bel)  
2011   Sven Nys (bel)   Kevin Pauwels (bel)   Zdenek Stybar (cze)  
2012   Niels Albert (bel)   Klaas Vantornout (bel)   Kevin Pauwels (bel)  

2 victories: Niels Albert (bel), Danny De Bie (bel), Zdenek Mlynar (cze), Radomir Simunek Sr. (cze), Zdenek Stybar (cze)