STRADE BIANCHE
 
 Italy
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
2007   Alexandr Kolobnev (rus)   Marcus Ljungqvist (swe)   Mikhaylo Khalilov (ukr)  
2008   Fabian Cancellara (sui)   Alessandro Ballan (ita)   Linus Gerdemann (ger)  
2009   Thomas Löfkvist (swe)   Fabian Wegmann (ger)   Martin Elmiger (sui)  
2010   Maxim Iglinsky (kaz)   Thomas Löfkvist (swe)   Michael Rogers (aus)  
2011   Philippe Gilbert (bel)   Alessandro Ballan (ita)   Damiano Cunego (ita)  
2012   Fabian Cancellara (sui)   Maxim Iglinsky (kaz)   Oscar Gatto (ita)  
2013   Moreno Moser (ita)   Peter Sagan (svk)   Rinaldo Nocentini (ita)  
2014   Michal Kwiatkowski (pol)   Peter Sagan (svk)   Alejandro Valverde Belmonte (esp)  
2015   Zdenek Stybar (cze)   Greg Van Avermaet (bel)   Alejandro Valverde Belmonte (esp)  
2016   Fabian Cancellara (sui)   Zdenek Stybar (cze)   Gianluca Brambilla (ita)  
2017   Michal Kwiatkowski (pol)   Greg Van Avermaet (bel)   Tim Wellens (bel)  
2018   Tiesj Benoot (bel)   Romain Bardet (fra)   Wout Van Aert (bel)  
2019   Julian Alaphilippe (fra)   Jakob Fuglsang (den)   Wout Van Aert (bel)