MILANO - TORINO
 
 Italy
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1876   Paolo Magretti (ita)   Carlo Ricci (ita)   B. Balbiani (ita)  
1894   Luigi Airaldi (ita)   Piero Masetti (ita)   Alberto Pizzagali (ita)  
1896   Giovanni Moro (ita)   Federico Goll (ita)   Fr. Gilardini (ita)  
1903   Giovanni Gerbi (ita)   Giovanni Rossignoli (ita)   Ferd. Coppa (ita)  
1905   Giovanni Rossignoli (ita)   Giovanni Cuniolo (ita)   Giuliano Tagliavini (ita)  
1911   Henri Pélissier (fra)   Carlo Durando (ita)   Domenico Allasia (ita)  
1913   Giuseppe Azzini (ita)   Carlo Durando (ita)   Ezio Corlaita (ita)  
1914   Costante Girardengo (ita)   Giuseppe Azzini (ita)   Carlo Durando (ita)  
1915   Costante Girardengo (ita)   Giovanni Ronco (ita)   Lauro Bordin (ita)  
1917   Oscar Egg (sui)   Leopoldo Torricelli (ita)   Luigi Lucotti (ita)  
1918   Gaetano Belloni (ita)   Alfredo Sivocci (ita)   Angelo Vay (ita)  
1919   Costante Girardengo (ita)   Giuseppe Olivieri (ita)   Giuseppe Azzini (ita)  
1920   Costante Girardengo (ita)   Gaetano Belloni (ita)   Leopoldo Torricelli (ita)  
1921   Federico Gay (ita)   Giovanni Brunero (ita)   Bartolomeo Aimo (ita)  
1922   Adriano Zanaga (ita)   Emilio Petiva (ita)   Federico Gay (ita)  
1923   Costante Girardengo (ita)   Gaetano Belloni (ita)   Giovanni Brunero (ita)  
1924   Federico Gay (ita)   Michele Gordini (ita)   Angelo Gremo (ita)  
1925   Adriano Zanaga (ita)   Domenico Piemontesi (ita)   Giuseppe Pancera (ita)  
1932   Giuseppe Olmo (ita)   Giuseppe Martano (ita)   Giuseppe Graglia (ita)  
1934   Mario Cipriani (ita)   Orlando Teani (ita)   Giuseppe Graglia (ita)  
1935   Giovanni Gotti (ita)   Aladino Mealli (ita)   Aldo Bini (ita)  
1936   Cesare Del Cancia (ita)   Olimpio Bizzi (ita)   Mario Cipriani (ita)  
1937   Giuseppe Martano (ita)   Cesare Del Cancia (ita)   Augusto Introzzi (ita)  
1938   Pierino Favalli (ita)   Giuseppe Olmo (ita)   Fausto Montesi (ita)  
1939   Pierino Favalli (ita)   Michele Benente (ita)   Giovanni Gotti (ita)  
1940   Pierino Favalli (ita)   Pietro Chiappini (ita)   Francesco Albani (ita)  
1941   Pietro Chiappini (ita)   Ruggero Moro (ita)   Pietro Rimoldi (ita)  
1942   Pietro Chiappini (ita)   Osvaldo Bailo (ita)   Salvatore Crippa (ita)  
1945   Vito Ortelli (ita)   Enzo Coppini (ita)   Guerrino Tomasoni (ita)  
1946   Vito Ortelli (ita)   Oreste Conte (ita)   Guido Lelli (ita)  
1947   Italo De Zan (ita)   Giovanni Pinarello (ita)   Egidio Feruglio (ita)  
1948   Luciano Maggini (ita)   Italo De Zan (ita)   Luciano Pezzi (ita)  
1949   Luigi Casola (ita)   Aldo Bini (ita)   Italo De Zan (ita)  
1950   Adolfo Grosso (ita)   Fausto Marini (ita)   Livio Isotti (ita)  
1951   Fiorenzo Magni (ita)   Giorgio Albani (ita)   Alfredo Martini (ita)  
1952   Aldo Bini (ita)   Oreste Conte (ita)   Alfio Ferrari (ita)  
1953   Luciano Maggini (ita)   Loretto Petrucci (ita)   Donato Zampini (ita)  
1954   Agostino Coletto (ita)   Fiorenzo Magni (ita)   Luciano Maggini (ita)  
1955   Cleto Maule (ita)   Aldo Moser (ita)   Giorgio Albani (ita)  
1956   Ferdi Kübler (sui)   Germain Derycke (bel)   Roberto Falaschi (ita)  
1957   Miguel Poblet Orriols (esp)   Fred De Bruyne (bel)   Guido Messina (ita)  
1958   Agostino Coletto (ita)   Miguel Poblet Orriols (esp)   Armando Pellegrini (ita)  
1959   Nello Fabbri (ita)   Guido Carlesi (ita)   Agostino Coletto (ita)  
1960   Arnaldo Pambianco (ita)   Guido Carlesi (ita)   Gastone Nencini (ita)  
1961   Walter Martin (ita)   Angelo Conterno (ita)   Alessandro Fantini (ita)  
1962   Franco Balmamion (ita)   Vittorio Adorni (ita)   Dino Bruni (ita)  
1963   Franco Cribiori (ita)   Carlo Chiappano (ita)   Giovanni Bettinelli (ita)  
1964   Valentin Uriona Laucirica (esp)   Italo Zilioli (ita)   Franco Cribiori (ita)  
1965   Vito Taccone (ita)   Marino Vigna (ita)   Romeo Venturelli (ita)  
1966   Marino Vigna (ita)   Michele Dancelli (ita)   Dino Zandegu (ita)  
1967   Gianni Motta (ita)   Franco Bitossi (ita)   Vittorio Adorni (ita)  
1968   Franco Bitossi (ita)   Italo Zilioli (ita)   Michele Dancelli (ita)  
1969   Claudio Michelotto (ita)   Martin Van Den Bossche (bel)   Franco Bitossi (ita)  
1970   Luciano Armani (ita)   Guido Reybrouck (bel)   Davide Boifava (ita)  
1971   Georges Pintens (bel)   Enrico Paolini (ita)   Rini Wagtmans (ned)  
1972   Roger De Vlaeminck (bel)   Franco Bitossi (ita)   Gianni Motta (ita)  
1973   Marcello Bergamo (ita)   Franco Bitossi (ita)   Roger De Vlaeminck (bel)  
1974   Roger De Vlaeminck (bel)   Marcello Bergamo (ita)   Italo Zilioli (ita)  
1975   Wladimiro Panizza (ita)   Enrico Paolini (ita)   Roger De Vlaeminck (bel)  
1976   Enrico Paolini (ita)   Franco Bitossi (ita)   Eddy Verstraeten (bel)  
1977   Rik Van Linden (bel)   Walter Godefroot (bel)   Alfons De Bal (bel)  
1978   Pierino Gavazzi (ita)   Vittorio Algeri (ita)   Franco Bitossi (ita)  
1979   Alfio Vandi (ita)   Claude Criquielion (bel)   Wladimiro Panizza (ita)  
1980   Giovanni Battaglin (ita)   Francesco Moser (ita)   Roberto Ceruti (ita)  
1981   Giuseppe Martinelli (ita)   Giovanni Renosto (ita)   Nazzareno Berto (ita)  
1982   Giuseppe Saronni (ita)   Noel Dejonckheere (bel)   Rik Van Linden (bel)  
1983   Francesco Moser (ita)   Silvestro Milani (ita)   Peter Kehl (ger)  
1984   Paolo Rosola (ita)   Guido Bontempi (ita)   Roger De Vlaeminck (bel)  
1985   Daniele Caroli (ita)   Stefan Mutter (sui)   Dante Morandi (ita)  
1987   Phil Anderson (aus)   Flavio Giupponi (ita)   Tony Rominger (sui)  
1988   Rolf Gölz (ger)   Phil Anderson (aus)   Luc Roosen (bel)  
1989   Rolf Gölz (ger)   Dag-Erik Pedersen (nor)   Tony Rominger (sui)  
1990   Mauro Gianetti (sui)   Jean-Claude Leclercq (fra)   Gilles Delion (fra)  
1991   Davide Cassani (ita)   Tony Rominger (sui)   Sammie Moreels (bel)  
1992   Gianni Bugno (ita)   Rolf Aldag (ger)   Tony Rominger (sui)  
1993   Rolf Sørensen (den)   Paolo Fornaciari (ita)   Francesco Frattini (ita)  
1994   Francesco Casagrande (ita)   Mauro Gianetti (sui)   Zenon Jaskula (pol)  
1995   Stefano Zanini (ita)   Rolf Sørensen (den)   Francesco Casagrande (ita)  
1996   Daniele Nardello (ita)   Stefano Zanini (ita)   Laurent Jalabert (fra)  
1997   Laurent Jalabert (fra)   Alex Zülle (sui)   Paolo Lanfranchi (ita)  
1998   Niki Aebersold (sui)   Oskar Camenzind (sui)   Marco Serpellini (ita)  
1999   Markus Zberg (sui)   Paolo Bettini (ita)   Jan Ullrich (ger)  
2001   Mirko Celestino (ita)   Niki Aebersold (sui)   Eddy Mazzoleni (ita)  
2002   Michele Bartoli (ita)   Oskar Camenzind (sui)   Gabriele Missaglia (ita)  
2003   Mirko Celestino (ita)   Davide Rebellin (ita)   Miguel-Angel Martin Perdiguero (esp)  
2004   Marcos Antonio Serrano Rodriguez (esp)   Eddy Mazzoleni (ita)   Francesco Casagrande (ita)  
2005   Fabio Sacchi (ita)   Mirko Celestino (ita)   Paolo Tiralongo (ita)  
2006   Igor Astarloa Ascasibar (esp)   Franco Pellizotti (ita)   Mirko Celestino (ita)  
2007   Danilo Di Luca (ita)   Juan Mauricio Soler Hernandez (col)   Kim Kirchen (lux)  
2012   Alberto Contador Velasco (esp)   Diego Ulissi (ita)   Fredrik Kessiakoff (swe)  
2013   Diego Ulissi (ita)   Rafal Majka (pol)   Daniel Moreno Fernandez (esp)  
2014   Giampaolo Caruso (ita)   Rinaldo Nocentini (ita)   Daniel Moreno Fernandez (esp)  
2015   Diego Rosa (ita)   Rafal Majka (pol)   Fabio Aru (ita)  
2016   Miguel Angel Lopez Moreno (col)   Michael Woods (can)   Rigoberto Uran Uran (col)  
2017   Rigoberto Uran Uran (col)   Adam Yates (gbr)   Fabio Aru (ita)  
2018   Thibaut Pinot (fra)   Miguel Angel Lopez Moreno (col)   Alejandro Valverde Belmonte (esp)