NC GERMANY
 
 Germany
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1976   Beate Habetz (ger)   Gabi Habetz (ger)   Uschi Meyer (ger)  
1977   Beate Habetz (ger)   Uschi Meyer (ger)   Gabi Habetz (ger)  
1978   Beate Habetz (ger)   Uschi Meyer (ger)   Gabi Habetz (ger)  
1979   Beate Habetz (ger)   Claudia Lommatzsch (ger)   Gabi Habetz (ger)  
1980   Beate Habetz (ger)   Claudia Lommatzsch (ger)   Gabi Habetz (ger)  
1981   Claudia Lommatzsch (ger)   Beate Habetz (ger)   Ute Enzenauer (ger)  
1982   Claudia Lommatzsch (ger)   Beate Habetz (ger)   Sandra Kratz-Schumacher (ger)  
1983   Claudia Lommatzsch (ger)   Birgit Strecke (ger)   Gabriele Prieler-Altweck (ger)  
1984   Birgit Strecke (ger)   Jutta Niehaus (ger)   Ruth Schmid (ger)  
1985   Gabriele Prieler-Altweck (ger)   Gabrielle Dorausch (ger)   Jutta Niehaus (ger)  
1986   Gabriele Prieler-Altweck (ger)   Gabrielle Dorausch (ger)   Sandra Föhl (ger)  
1987   Gabrielle Dorausch (ger)   Birgit Strecke (ger)   Vera Arnold (ger)  
1988   Andrea Beitzel (ger)   Vera Arnold (ger)   Sandra Föhl (ger)  
1989   Gabrielle Dorausch (ger)   Vera Arnold (ger)   Viola Paulitz-Müller (ger)  
1990   Gabrielle Dorausch (ger)   Vera Arnold (ger)  
1991   Annett Neumann (ger)   Sinett Wolke (ger)   Juliette Raetsch (ger)  
1992   Annett Neumann (ger)   Ina Heinemann (ger)   Sinett Wolke (ger)  
1993   Annett Neumann (ger)   Ina Heinemann (ger)   Juliette Raetsch (ger)  
1994   Annett Neumann (ger)   Kathrin Freitag (ger)   Sinett Wolke (ger)  
1995   Kathrin Freitag (ger)   Annett Neumann (ger)   Ina Heinemann (ger)  
1996   Annett Neumann (ger)   Kathrin Freitag (ger)   Ulrike Weichelt (ger)  
1997   Kathrin Freitag (ger)   Susan Panzer (ger)   Ulrike Weichelt (ger)  
1998   Susan Panzer (ger)   Ulrike Weichelt (ger)   Katrin Meinke (ger)  
1999   Katrin Meinke (ger)   Kathrin Freitag (ger)   Solveig Rudick (ger)  
2000   Kathrin Freitag (ger)   Solveig Rudick (ger)   Katrin Meinke (ger)  
2001   Susan Panzer (ger)   Katrin Meinke (ger)   Christin Muche (ger)  
2002   Susan Panzer (ger)   Katrin Meinke (ger)   Kathrin Freitag (ger)  
2003   Katrin Meinke (ger)   Christin Muche (ger)   Kathrin Freitag (ger)  
2004   Christin Muche (ger)   Daniela Claußnitzer (ger)   Miriam Welte (ger)  
2005   Christin Muche (ger)   Dana Glöß (ger)   Katrin Meinke (ger)  
2006   Dana Glöß (ger)   Christin Muche (ger)   Katrin Meinke (ger)  
2007   Dana Glöß (ger)   Christin Muche (ger)   Miriam Welte (ger)  
2008   Christin Muche (ger)   Miriam Welte (ger)   Jane Gerisch (ger)  
2009   Dana Glöß (ger)   Miriam Welte (ger)   Sabine Bretschneider (ger)  
2010   Kristina Vogel (ger)   Christin Muche (ger)   Sabine Bretschneider (ger)  
2011   Kristina Vogel (ger)   Miriam Welte (ger)   Sabine Bretschneider (ger)  
2012   Kristina Vogel (ger)   Charlotte Arndt (ger)   Christina Konsulke (ger)  
2013   Kristina Vogel (ger)   Miriam Welte (ger)   Daniela Gaß (ger)  
2014   Kristina Vogel (ger)   Miriam Welte (ger)   Sabine Ossyra (ger)  
2015   Kristina Vogel (ger)   Jo Ellen Look (ger)   Sabine Ossyra (ger)  
2016   Kristina Vogel (ger)   Emma Hinze (ger)   Daniela Gaß (ger)  
2017   Kristina Vogel (ger)   Pauline Sophie Grabosch (ger)   Miriam Welte (ger)  
2018   Miriam Welte (ger)   Emma Hinze (ger)   Pauline Sophie Grabosch (ger)  

8 victories: Kristina Vogel (ger)
5 victories: Beate Habetz (ger), Annett Neumann (ger)
3 victories: Gabrielle Dorausch (ger), Kathrin Freitag (ger), Dana Glöß (ger), Claudia Lommatzsch (ger), Christin Muche (ger), Susan Panzer (ger)
2 victories: Katrin Meinke (ger), Gabriele Prieler-Altweck (ger)