NC NETHERLANDS U17
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2006   Kim Van Poppel (ned)   Anna Van Der Breggen (ned)   Iris Spooren (ned)  
2007   Danielle Meijering (ned)   Lana Verberne (ned)   Francis Keizer (ned)  
2008   Rebecca Talen (ned)   Sabrina Stultiens (ned)   Lana Verberne (ned)  
2009   Rebecca Talen (ned)   Sabrina Stultiens (ned)   Helena Van Leijen (ned)  
2010   Helena Van Leijen (ned)   Lizzy Witlox (ned)   Evy Kuijpers (ned)  
2011   Lotte Eikelenboom (ned)   Evy Kuijpers (ned)   Chanella Stougje (ned)  
2012   Yara Kastelijn (ned)   Lindy Van Anrooij (ned)   Esmee Oosterman (ned)  
2013   Yara Kastelijn (ned)   Jamie Bierens (ned)   Fleur Nagengast (ned)  
2014   Manon Bakker (ned)   Inge Van Der Heijden (ned)   Ceylin Del Carmen Alvarado (ned)  
2015   Manon Bakker (ned)   Julia Boschker (ned)   Gaby Gieskens (ned)  
2016   Eva Bijwaard (ned)   Laura Van Der Zwaan (ned)   Rozemarijn Ammerlaan (ned)  
2017   Fleur Van Der Peet (ned)   Puck Pieterse (ned)   Shirin Van Anrooij (ned)  
2018   Shirin Van Anrooij (ned)   Puck Pieterse (ned)   Senne Knaven (ned)  

2 victories: Manon Bakker (ned), Yara Kastelijn (ned), Rebecca Talen (ned)