GP DE BEAUCE
 
 Canada
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Igor Bonciukov (mda)   Matthew White (aus)   Steve Bauer (can)  
1997   Jonathan Vaughters (usa)   Matt Anand (can)   Trent Klasna (usa)  
1998   Levi Leipheimer (usa)   Andrzej Sypytkowski (pol)   Artur Babaitsev (rus)  
1999   Levi Leipheimer (usa)   Jan Hruska (cze)   Scott Moninger (usa)  
2000   Tomas Konecny (cze)   Rene Andrle (cze)   Scott Moninger (usa)  
2001   Henk Vogels (aus)   Scott Moninger (usa)   Zbigniew Piatek (pol)  
2002   Michael Rogers (aus)   Matt Decanio (usa)   Lubor Tesar (cze)  
2003   John Lieswyn (usa)   Christopher Baldwin (usa)   Tomas Konecny (cze)  
2004   Tomasz Brozyna (pol)   Nathan O`Neill (aus)   Scott Moninger (usa)  
2005   Nathan O`Neill (aus)   Svein Tuft (can)   Jeff Louder (usa)  
2006   Valery Kobzarenko (ukr)   Sergey Lagutin (rus)   Danny Pate (usa)  
2007   Benjamin Day (aus)   Svein Tuft (can)   Danny Pate (usa)  
2008   Svein Tuft (can)   Bernardo Colex Tepoz (mex)   Moises Aldape Chavez (mex)  
2009   Scott Zwizanski (usa)   Sergio Luis Henao Montoya (col)   Jhon Darwin Atapuma Hurtado (col)  
2010   Benjamin Day (aus)   Darren Rolfe (aus)   Marc De Maar (ned)  
2011   Francisco Mancebo Perez (esp)   Bernardo Colex Tepoz (mex)   Svein Tuft (can)  
2012   Rory Sutherland (aus)   Hugo Houle (can)   Christian Meier (can)  
2013   Nathan Brown (usa)   Philip Deignan (irl)   Christian Meier (can)  
2014   Toms Skujins (lat)   Robert Britton (can)   Serghei Tvetcov (rou)  
2015   Pello Bilbao Lopez De Armentia (esp)   Toms Skujins (lat)   Dion Smith (nzl)  
2016   Gregory Daniel (usa)   Hugo Houle (can)   Robin Carpenter (usa)  
2017   Andzs Flaksis (lat)   Clement Russo (fra)   Jordan Cheyne (can)  
2018   James Piccoli (can)   Daniel Whitehouse (gbr)   Serghei Tvetcov (rou)  

2 victories: Benjamin Day (aus), Levi Leipheimer (usa)