NC NETHERLANDS U19
 
 Netherlands
Note:  2006-2007: 1 wedstrijd met dames elite
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2006   Linda Van Rijen (ned)   Britt Jochems (ned)   Sanne Van Paassen (ned)  
2007   Britt Jochems (ned)   Cindy Clevers (ned)   Anne Eversdijk (ned)  
2008   Tessa Van Nieuwpoort (ned)   Francis Keizer (ned)   Sophie De Boer (ned)  
2009   Tessa Van Nieuwpoort (ned)   Lana Verberne (ned)   Francis Keizer (ned)  
2010   Iris Ockeloen (ned)   Lana Verberne (ned)   Sabrina Stultiens (ned)  
2011   Sabrina Stultiens (ned)   Annefleur Kalvenhaar (ned)   Helena Van Leijen (ned)  
2012   Annefleur Kalvenhaar (ned)   Evy Kuijpers (ned)   Mascha Mulder (ned)  
2013   Evy Kuijpers (ned)   Lotte Eikelenboom (ned)   Esmee Oosterman (ned)  
2014   Yara Kastelijn (ned)   Lotte Eikelenboom (ned)   Esmee Oosterman (ned)  
2015   Fleur Nagengast (ned)   Floor Weerink (ned)   Karlijn Swinkels (ned)  
2016   Fleur Nagengast (ned)   Ceylin Del Carmen Alvarado (ned)   Inge Van Der Heijden (ned)  
2017   Manon Bakker (ned)   Inge Van Der Heijden (ned)   Susanne Meistrok (ned)  
2018   Femke Gerritse (ned)   Sylvie Swinkels (ned)   Laura Van Der Zwaan (ned)  

2 victories: Fleur Nagengast (ned), Tessa Van Nieuwpoort (ned)