NC SWITZERLAND
 
 Switzerland
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Chantal Daucourt (sui)   Alexandra Bähler (sui)   Lea FlĂĽckinger (sui)  
2001   Alexandra Bähler (sui)   Franziska Wymann-Ebinger (sui)   Magali Savioz (sui)  
2002   Alexandra Bähler (sui)   Vroni Fuhrer (sui)   Mireille Chabloz (sui)  
2003   Alexandra Bähler (sui)   Lea FlĂĽckinger (sui)   Cindy Chabbey (sui)  
2004   Alexandra Bähler (sui)   Lise MĂĽller (sui)   Noemie Marguet (sui)  
2005   Alexandra Bähler (sui)   Sonja Traxel (sui)   Jasmin Egger-Achermann (sui)  
2006   Petra Henzi (sui)   Alexandra Bähler (sui)   Andrea Wolfer (sui)  
2007   Katrin Leumann (sui)   Franziska Röthlin (sui)   Alexandra Bähler (sui)  
2008   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Katrin Leumann (sui)   Alexandra Bähler (sui)  
2009   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Katrin Leumann (sui)   Alexandra Bähler (sui)  
2010   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Katrin Leumann (sui)   Jennifer Sägesser (sui)  
2011   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Katrin Leumann (sui)   Fabienne Niederberger (sui)  
2012   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Katrin Leumann (sui)   Lise-Marie Henzelin (sui)  
2013   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Katrin Leumann (sui)   Lise-Marie Henzelin (sui)  
2014   Sina Frei (sui)   Katrin Leumann (sui)   Jane Nuessli (gbr)  
2015   Sina Frei (sui)   Olivia Hottinger (sui)   Milena Landtwing (sui)  
2016   Sina Frei (sui)   Nicole Koller (sui)   Lise-Marie Henzelin (sui)  
2017   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Lise-Marie Henzelin (sui)   Nicole Koller (sui)  
2018   Jasmin Egger-Achermann (sui)   Katrin Leumann (sui)   Svenja WĂĽthrich (sui)  

8 victories: Jasmin Egger-Achermann (sui)
5 victories: Alexandra Bähler (sui)
3 victories: Sina Frei (sui)