NC CZECHIA
 
 Czechia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Jana Jerabkova (cze)  
2001   Jana Jerabkova (cze)  
2002   Jindriska Bejstova (cze)   Barbora Bohata (cze)   Katerina Bohata (cze)  
2006   Jana Kyptova (cze)   Jitka Cabelicka (Skarnitzlova) (cze)   Barbora Bohata (cze)  
2007   Pavla Havlikova (cze)   Barbora Bohata (cze)   Jitka Cabelicka (Skarnitzlova) (cze)  
2008   Pavla Havlikova (cze)   Jana Kyptova (cze)   Jitka Cabelicka (Skarnitzlova) (cze)  
2010   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Jana Kyptova (cze)  
2010   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Martina Mikulaskova (cze)  
2011   Martina Mikulaskova (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Pavlina Sulcova (cze)  
2012   Pavla Havlikova (cze)   Martina Mikulaskova (cze)   Elena Vanickova (cze)  
2013   Martina Mikulaskova (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Nikola Noskova (cze)  
2014   Katerina Nash (Hanusova) (cze)   Martina Mikulaskova (cze)   Pavla Havlikova (cze)  
2016   Martina Mikulaskova (cze)   Pavla Havlikova (cze)   Nikola Noskova (cze)  
2017   Pavla Havlikova (cze)   Nikola Noskova (cze)   Adela Safarova (cze)  
2018   Pavla Havlikova (cze)   Adela Safarova (cze)   Nikola Noskova (cze)  

5 victories: Pavla Havlikova (cze)
3 victories: Martina Mikulaskova (cze), Katerina Nash (Hanusova) (cze)
2 victories: Jana Jerabkova (cze)