NC NETHERLANDS
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1987   Hanneke Lieverse (ned)   Agnes Loohuis-Damveld (ned)   Anita Hakkert (ned)  
1988   Anita Hakkert (ned)   Natasha Den Ouden (ned)   Renate Heijboer (ned)  
1989   Natasha Den Ouden (ned)   Anita Hakkert (ned)   Anita Mulder (ned)  
1990   Natasha Den Ouden (ned)   Nicole De Bie-Leijten (bel)   Trudy Van De Elzen (ned)  
1991   Nicole De Bie-Leijten (bel)   Natasha Den Ouden (ned)   Renate Heijboer (ned)  
1992   Natasha Den Ouden (ned)   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Nicole De Bie-Leijten (bel)  
1993   Nicole De Bie-Leijten (bel)   Loes Van Wersch (ned)   Suzan Van Bussel (ned)  
1994   Natasha Den Ouden (ned)   Jet Jongeling (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)  
1995   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Loes Van Wersch (ned)   Nicole De Bie-Leijten (bel)  
1996   Loes Van Wersch (ned)   Natasha Den Ouden (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)  
1997   Inge Velthuis (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Natasha Den Ouden (ned)  
1998   Daphny Van Den Brand (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Inge Velthuis (ned)  
1999   Daphny Van Den Brand (ned)   Inge Velthuis (ned)   Danielle Jansen (ned)  
2000   Daphny Van Den Brand (ned)   Corine Dorland (ned)   Danielle Jansen (ned)  
2001   Daphny Van Den Brand (ned)   Corine Dorland (ned)   Debby Mansveld (ned)  
2002   Daphny Van Den Brand (ned)   Corine Dorland (ned)   Debby Mansveld (ned)  
2003   Daphny Van Den Brand (ned)   Corine Dorland (ned)   Marianne Vos (ned)  
2004   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)  
2005   Daphny Van Den Brand (ned)   Marianne Vos (ned)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2006   Daphny Van Den Brand (ned)   Marianne Vos (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)  
2007   Daphny Van Den Brand (ned)   Marianne Vos (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)  
2008   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Saskia Elemans (ned)  
2009   Daphny Van Den Brand (ned)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Saskia Elemans (ned)  
2010   Daphny Van Den Brand (ned)   Marianne Vos (ned)   Sanne Van Paassen (ned)  
2011   Marianne Vos (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Sanne Van Paassen (ned)  
2012   Marianne Vos (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Sophie De Boer (ned)  
2013   Marianne Vos (ned)   Sanne Van Paassen (ned)   Sabrina Stultiens (ned)  
2014   Marianne Vos (ned)   Sophie De Boer (ned)   Sabrina Stultiens (ned)  
2015   Marianne Vos (ned)   Sophie De Boer (ned)   Sabrina Stultiens (ned)  
2016   Thalita De Jong (ned)   Sabrina Stultiens (ned)   Maud Kaptheijns (ned)  
2017   Marianne Vos (ned)   Lucinda Brand (ned)   Sophie De Boer (ned)  
2018   Lucinda Brand (ned)   Maud Kaptheijns (ned)   Annemarie Worst (ned)  

11 victories: Daphny Van Den Brand (ned)
6 victories: Marianne Vos (ned)
4 victories: Natasha Den Ouden (ned)
2 victories: Nicole De Bie-Leijten (bel), Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)