NC GERMANY
 
 Germany
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Hanka Kupfernagel (ger)   Ann Grande-Knapp (usa)   Regina Marunde (ger)  
2001   Hanka Kupfernagel (ger)   Nicole Kampeter-Kottkamp (ger)   Irene Pfab (ger)  
2002   Hanka Kupfernagel (ger)   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)   Agnes Morath (ger)  
2003   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)   Hanka Kupfernagel (ger)   Regina Marunde (ger)  
2004   Hanka Kupfernagel (ger)   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)   Katrin Helmcke (ger)  
2005   Hanka Kupfernagel (ger)   Sabine Spitz (ger)   Nicole Kampeter-Kottkamp (ger)  
2006   Hanka Kupfernagel (ger)   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)   Nicole Kampeter-Kottkamp (ger)  
2007   Hanka Kupfernagel (ger)   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)   Susanne Juranek (ger)  
2008   Hanka Kupfernagel (ger)   Stephanie Gaumnitz (Pohl) (ger)   Birgit Hollmann-Frädrich (ger)  
2009   Hanka Kupfernagel (ger)   Sabrina Schweizer (ger)   Claudia Seidel (ger)  
2010   Hanka Kupfernagel (ger)   Elisabeth Brandau (ger)   Martina Zwick (ger)  
2011   Hanka Kupfernagel (ger)   Sabine Spitz (ger)   Sabrina Schweizer (ger)  
2012   Hanka Kupfernagel (ger)   Trixi Worrack (ger)   Sabrina Schweizer (ger)  
2013   Trixi Worrack (ger)   Sabrina Schweizer (ger)   Lisa Heckmann (ger)  
2014   Hanka Kupfernagel (ger)   Elisabeth Brandau (ger)   Lisa Heckmann (ger)  
2015   Jessica Walsleben (Lambracht) (ger)   Lisa Heckmann (ger)   Sabine Spitz (ger)  
2016   Elisabeth Brandau (ger)   Jessica Walsleben (Lambracht) (ger)   Lisa Heckmann (ger)  
2017   Jessica Walsleben (Lambracht) (ger)   Stefanie Paul (ger)   Lisa Heckmann (ger)  
2018   Elisabeth Brandau (ger)   Jessica Walsleben (Lambracht) (ger)   Luisa Beck (ger)  

13 victories: Hanka Kupfernagel (ger)
2 victories: Elisabeth Brandau (ger), Jessica Walsleben (Lambracht) (ger)