NC DENMARK
 
 Denmark
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1990   Gitte Hjortflod Jensen (den)  
1991   Sanne Schmidt (den)   Karin Jacobsen (den)   Maria Nybo (den)  
1996   Lotte Schmidt (den)   Karin Jacobsen (den)  
2000   Karin Jacobsen (den)  
2002   Mette Andersen (den)   Karin Jacobsen (den)   Lis Jacobsen (den)  
2003   Mette Andersen (den)   Nadine Bruhn (den)   Karin Jacobsen (den)  
2004   Nadine Bruhn (den)   Karin Jacobsen (den)   Lis Jacobsen (den)  
2005   Mette Andersen (den)   Janni Vestergaard Nielsen (den)   Karin Jacobsen (den)  
2006   Julie Bollerup (den)   Janni Vestergaard Nielsen (den)   Nina Hovn Lieb (den)  
2007   Karin Jacobsen (den)   Nikoline Hansen (den)   Mie Brix Hansen (den)  
2008   Nikoline Hansen (den)   Maria Kruse (den)   Birgitte Nielsen (den)  
2009   Nikoline Hansen (den)   Birgitte Nielsen (den)   Trine Lorentzen (den)  
2010   Nikoline Hansen (den)   Mette Andersen (den)   Birgitte Nielsen (den)  
2011   Annika Langvad (den)   Margriet Kloppenburg (den)   Nikoline Hansen (den)  
2012   Nikoline Hansen (den)   Margriet Kloppenburg (den)   Signe Diana Strandvig (den)  
2013   Margriet Kloppenburg (den)   Cathrine Grage (den)   Helle Qvortrup Bachmann (den)  
2014   Annika Langvad (den)   Margriet Kloppenburg (den)   Cathrine Grage (den)  
2015   Annika Langvad (den)   Helle Haugaard Jessen (den)   Cathrine Grage (den)  
2016   Caroline Bohé (den)   Malene Degn (den)   Margriet Kloppenburg (den)  
2017   Malene Degn (den)   Caroline Bohé (den)   Mie Saabye (den)  
2018   Malene Degn (den)   Caroline Bohé (den)   Kristina Thrane (den)  

4 victories: Nikoline Hansen (den)
3 victories: Mette Andersen (den), Annika Langvad (den)
2 victories: Malene Degn (den), Karin Jacobsen (den)