ASIAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1963       Taworn Jirapan (tha)   Masashi Omiya (jpn)   Wanchai Weelasineekul (tha)  
1999       Sergej Yakovlev (kaz)   Hidenori Nodera (jpn)  
2001       Wong Kam Po (hkg)   Arnel Quirimit (phi)   Junichi Shibuya (jpn)  
2002       Wang Guozhang (chn)   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Wong Kam Po (hkg)  
2003       Shinri Suzuki (jpn)   Hidenori Nodera (jpn)   Hassan Maleki Mizan (iri)  
2004       Shinji Suzuki (jpn)   Maxim Iglinsky (kaz)   Valery Dmitriyev (kaz)  
2005       Joo Hyun Wook (kor)   Omar Hasanin (syr)   Dmitry Guruzdev (kaz)  
2006       Mehdi Sohrabi (iri)   Shinichi Fukushima (jpn)   Omar Hasanin (syr)  
2007       Takashi Miyazawa (jpn)   Hossein Askari (iri)   Chan Chun Hing (hkg)  
2008       Fumiyuki Beppu (jpn)   Temur Mukhamedov (uzb)   Takashi Miyazawa (jpn)  
2009       Dimitri Fofonov (kaz)   Alexandre Vinokourov (kaz)   Valentin Iglinsky (kaz)  
2010       Mehdi Sohrabi (iri)   Takashi Miyazawa (jpn)   Hossein Nateghi (iri)  
2011       Yukiya Arashiro (jpn)   Muradjan Khalmuratov (uzb)   Hossein Askari (iri)  
2012       Wong Kam Po (hkg)   Mehdi Sohrabi (iri)   Taiji Nishitani (jpn)  
2013       Muradjan Khalmuratov (uzb)   Arvin Moazemi Godarzi (iri)   Andrey Mizurov (kaz)  
2014       Ruslan Tleubayev (kaz)   Maxim Iglinsky (kaz)   Dmitriy Gruzdev (kaz)  
2015       Hossein Askari (iri)   Yousef Mohamed Mirza Banihammad (uae)   Kohei Uchima (jpn)  
2016       Cheung King Lok (hkg)   Yukiya Arashiro (jpn)   Fumiyuki Beppu (jpn)  
2017       Park Sanghong (kor)   Yousef Mohamed Mirza Banihammad (uae)   Zhandos Bizhigitov (kaz)  
2018       Yousef Mohamed Mirza Banihammad (uae)   Fumiyuki Beppu (jpn)   Mehdi Sohrabi (iri)  

2 victories: Mehdi Sohrabi (iri), Wong Kam Po (hkg)