EUROPEAN CHAMPIONSHIPS ITT U19
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2005       Dmitrii Sokolov (rus)   Yevgeniy Nykolenko (ukr)   Manuele Boaro (ita)  
2006       Dmitrii Sokolov (rus)   Tony Gallopin (fra)   Adriano Malori (ita)  
2007       Ilnur Zakarin (rus)   Michal Kwiatkowski (pol)   Piotr Gawronski (pol)  
2008       Michal Kwiatkowski (pol)   Vegard Breen (nor)   Johan Le Bon (fra)  
2009       Joseph Perrett (gbr)   Bob Jungels (lux)   Kevin Labeque (fra)  
2010       Kirill Yatsevich (rus)   Emilien Viennet (fra)   Marlen Zmorka (ukr)  
2011       Alberto Bettiol (ita)   Alexis Gougeard (fra)   Alexey Rydakin (rus)  
2012       Mathias Krigbaum (den)   Ryan Mullen (irl)   Matej Mohoric (slo)  
2013       Nicolay Cherkasov (rus)   Igor Decraene (bel)   Remi Cavagna (fra)  
2014       Lennard K√§mna (ger)   Corentin Ermenault (fra)   Tobias Svendsen Foss (nor)  
2015       Nikolai Iliichev (rus)   Tobias Svendsen Foss (nor)   Max Singer (ger)  
2016       Alexys Brunel (fra)   Marc Hirschi (sui)   Iver Johan Knotten (nor)  
2017       Andreas Leknessund (nor)   Julius Johansen (den)   Sebastien Grignard (bel)  
2018       Remco Evenepoel (bel)   Ilan Van Wilder (bel)   Antonio Tiberi (ita)  

2 victories: Dmitrii Sokolov (rus)