TOUR DOWN UNDER
 
 Australia
Note:  
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1999   Stuart O`Grady (aus)   Jesper Skibby (den)   Magnus B√§ckstedt (swe)  
2000   Gilles Maignan (fra)   Stuart O`Grady (aus)   Steffen Wesemann (sui)  
2001   Stuart O`Grady (aus)   Kai Hundertmark (ger)   Fabio Sacchi (ita)  
2002   Michael Rogers (aus)   Alexandre Botcharov (rus)   Patrick Jonker (aus)  
2003   Mikel Astarloza Chaurreau (esp)   Lennie Kristensen (den)   Stuart O`Grady (aus)  
2004   Patrick Jonker (aus)   Robbie McEwen (aus)   Baden Cooke (aus)  
2005   Luis Leon Sanchez Gil (esp)   Allan Davis (aus)   Stuart O`Grady (aus)  
2006   Simon Gerrans (aus)   Luis Leon Sanchez Gil (esp)   Robbie McEwen (aus)  
2007   Martin Elmiger (sui)   Karl Menzies (aus)   Lars Ytting Bak (den)  
2008   Andr√© Greipel (ger)   Allan Davis (aus)   Jose Joaquin Rojas Gil (esp)  
2009   Allan Davis (aus)   Stuart O`Grady (aus)   Jose Joaquin Rojas Gil (esp)  
2010   Andr√© Greipel (ger)   Luis Leon Sanchez Gil (esp)   Gregory Henderson (nzl)  
2011   Cameron Meyer (aus)   Matthew Goss (aus)   Ben Swift (gbr)  
2012   Simon Gerrans (aus)   Alejandro Valverde Belmonte (esp)   Tiago Jose Pinto Machado (por)  
2013   Tom-Jelte Slagter (ned)   Javier Moreno Bazan (esp)   Geraint Thomas (gbr)  
2014   Simon Gerrans (aus)   Cadel Evans (aus)   Diego Ulissi (ita)  
2015   Rohan Dennis (aus)   Richie Porte (aus)   Cadel Evans (aus)  
2016   Simon Gerrans (aus)   Richie Porte (aus)   Sergio Luis Henao Montoya (col)  
2017   Richie Porte (aus)   Jhoan Esteban Chaves Rubio (col)   Jay McCarthy (aus)  
2018   Daryl Impey (rsa)   Richie Porte (aus)   Tom-Jelte Slagter (ned)