RONDE VAN VENEZUELA
 
 Venezuela
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1963   Gregorio Garrizalez (ven)  
1964   Domingo Lopez (ven)  
1965   Armando Blanco (ven)  
1966   Felix Bermudez (ven)  
1967   Nicolas Reidtler (ven)  
1968   Fernando Fontes (ven)  
1969   Luis Villarroel (ven)  
1970   Santos Bermudez (ven)  
1971   Nicolas Reidtler (ven)  
1972   Cirilo Correa (ven)  
1973   Victor Rubiano (ven)  
1974   Luis Vivas (ven)  
1975   Ramon Ramirez (ven)  
1976   Ramon Noriega (ven)  
1978   Juan Arroyo (ven)  
1979   Claudio Perez (ven)   Pierre Rosalen (fra)   Venceslau Domingues Fernandes (por)  
1980   Olinto Silva (ven)  
1981   Olinto Silva (ven)  
1982   Enrique Campos (ven)   Eduardo Cuevas (chi)   Juan Arroyo (ven)  
1983   Olinto Silva (ven)  
1984   Elio Villamizar (ven)  
1985   Elio Villamizar (ven)  
1986   Mario Medina (ven)  
1987   Jose Lindarte (ven)  
1988   Richard Parra (ven)  
1989   Enzo Rivas (ven)  
1990   Enrique Campos (ven)  
1991   Julio Bernal (ven)  
1992   Julio Bernal (ven)  
1993   Omar Pumar (ven)  
1994   Joselin Saavedra (ven)  
1995   Alfredo Lopez (ven)  
1996   Pastor Linares (ven)   Henry Menenses (ven)   Carlos-Alberto Maya Lizcano (ven)  
1997   Javier De Jesus Zapata Villada (col)   Hernan Dario Munoz Giraldo (col)   Alvaro Lozano Moncada (col)  
1998   Alvaro Lozano Moncada (col)   Hussein Monsalve Madrid (ven)   Manuel Eduardo Medina Marino (ven)  
1999   Rui Lavarinhas (por)   Martin Garrido Mayorga (arg)   Jaime Pinzon Blanco (col)  
2000   Alvaro Lozano Moncada (col)  
2001   Jose Chacon Diaz (ven)   Libardo Nino Corredor (col)   Jairo Perez Suarez (col)  
2002   Federico Munoz Fernandez (col)   Franklin Chacon Colmenares (ven)   Manuel Eduardo Medina Marino (ven)  
2003   Jose Chacon Diaz (ven)  
2004   Federico Munoz Fernandez (col)   Franklin Chacon Colmenares (ven)   Jose Humberto Rujano Guillen (ven)  
2005   Jose Chacon Diaz (ven)   Artur Albeiro Garcia Rincon (ven)   Ivan Castillo (ven)  
2006   Jose Rodolfo Serpa Perez (col)   Jose Joaquin Castelblanco Romero (col)   Jose Chacon Diaz (ven)  
2007   Cesar Salazar Herrera (col)   Richard Ochoa Quintero (ven)   Tomas Gil Martinez (ven)  
2008   Carlos Jose Ochoa (ven)   Franklin Chacon Colmenares (ven)   Freddy Vargas Castellanos (ven)  
2009   Jose Humberto Rujano Guillen (ven)   Cesar Salazar Herrera (col)   Jose Chacon Diaz (ven)  
2010   Tomas Gil Martinez (ven)   Jose Antonio Alarcon Morales (ven)   Manuel Eduardo Medina Marino (ven)  
2011   Pedro Antonio Gutierrez Daza (ven)   Juan Engelberth Murillo Ortiz (ven)   Jose Contreras Vasquez (ven)  
2012   Miguel Armando Ubeto Aponte (ven)   Artur Albeiro Garcia Rincon (ven)   Adelso Valero (ven)  
2013   Carlos Jose Ochoa (ven)   Juan Engelberth Murillo Ortiz (ven)   Jonathan Camargo (ven)  
2014   Yonathan Jesus Salinas Duque (ven)   Carlos Galviz Garcia (ven)   John Navas Carvajar (ven)  
2015   Jose Antonio Alarcon Morales (ven)   Luis Diaz (ven)   Yonathan Jesus Salinas Duque (ven)  
2016   Yonathan Alejandro Monsalve Pertsinidis (ven)   Jose Garcia Toledo (ven)   Jose Antonio Alarcon Morales (ven)  
2017   Carlos Alberto Torres Villarreal (ven)   Anderson Timoteo Paredes Lopez (ven)   Rodolfo Fernandez (ven)  
2018   Matteo Spreafico (ita)   Jose Antonio Alarcon Morales (ven)   Anderson Timoteo Paredes Lopez (ven)  

3 victories: Jose Chacon Diaz (ven), Olinto Silva (ven)
2 victories: Julio Bernal (ven), Enrique Campos (ven), Alvaro Lozano Moncada (col), Federico Munoz Fernandez (col), Carlos Jose Ochoa (ven), Nicolas Reidtler (ven), Elio Villamizar (ven)