GIRO VALLE D`AOSTA
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2005   Morris Possoni (ita)   Luigi Sestili (ita)   Cristiano Salerno (ita)  
2006   Alessandro Bisolti (ita)   Daniel Martin (irl)   Tom Criel (bel)  
2007   Alex Norberto Cano Ardila (col)   Vincenzo Ianniello (ita)   Mauro Finetto (ita)  
2008   Michele Gaia (ita)   Enrico Zen (ita)   Anatoliy Pakhtusov (ukr)  
2009   Thibaut Pinot (fra)   Angelo Pagani (ita)   Egor Silin (rus)  
2010   Petr Ignatenko (rus)   Yonathan Alejandro Monsalve Pertsinidis (ven)   Francesco Manuel Bongiorno (ita)  
2011   Fabio Aru (ita)   Joseph Lloyd Dombrowski (usa)   Nikita Novikov (rus)  
2012   Fabio Aru (ita)   Sergey Chernetskiy (rus)   Andrea Manfredi (ita)  
2013   Davide Villella (ita)   Davide Formolo (ita)   Clement Chevrier (fra)  
2014   Bernardo Suaza Arango (col)   Odd Christian Eiking (nor)   Manuel Senni (ita)  
2015   Robert Power (aus)   Laurens De Plus (bel)   Simone Petilli (ita)  
2016   Kilian Frankiny (sui)   Enric Mas Nicolau (esp)   Mark Padun (ukr)  
2017   Pavel Sivakov (rus)   Bjorg Lambrecht (bel)   Michael Storer (aus)  
2018   Vadim Pronskiy (kaz)   Kevin Inkelaar (ned)   Jonas Gregaard Wilsly (den)  

2 victories: Fabio Aru (ita)