RONDE VAN SLOVENIE
 
 Slovenia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Valter Bonca (slo)   Boris Premuzic (slo)   Marco Di Renzo (ita)  
1996   Lorenzo Di Silvestro (ita)   Stefano Giraldi (ita)   Marco Di Renzo (ita)  
1998   Branko Filip (slo)   Gorazd Stangelj (slo)   Pavel Shumanov (bul)  
2000   Martin Derganc (slo)   Vladimir Miholjevic (cro)   Boris Premuzic (slo)  
2001   Faat Zakirov (rus)   Martin Derganc (slo)   Vladimir Miholjevic (cro)  
2002   Evgeni Petrov (rus)   Dean Podgornik (slo)   Hannes Hempel (aut)  
2003   Mitja Mahoric (slo)   Jure Golcer (slo)   Andreas Matzbacher (aut)  
2004   Mitja Mahoric (slo)   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Matic Strgar (slo)  
2005   Przemyslaw Niemiec (pol)   Fortunato Baliani (ita)   Radoslav Rogina (cro)  
2006   Tomaz Nose (slo)   Jure Golcer (slo)   Przemyslaw Niemiec (pol)  
2007   Tomaz Nose (slo)   Vincenzo Nibali (ita)   Andrea Noe (ita)  
2008   Jure Golcer (slo)   Franco Pellizotti (ita)   Robert Kiserlovski (cro)  
2009   Jakob Fuglsang (den)   Tomaz Nose (slo)   Domenico Pozzovivo (ita)  
2010   Vincenzo Nibali (ita)   Giovanni Visconti (ita)   Chris Anker Sørensen (den)  
2011   Diego Ulissi (ita)   Radoslav Rogina (cro)   Robert Vrecer (slo)  
2012   Janez Brajkovic (slo)   Domenico Pozzovivo (ita)   Kristjan Koren (slo)  
2013   Radoslav Rogina (cro)   Jan Polanc (slo)   [DSQ] Patrick Sinkewitz (ger)  
2014   Tiago Jose Pinto Machado (por)   Ilnur Zakarin (rus)   Matteo Rabottini (ita)  
2015   Primoz Roglic (slo)   Mikel Nieve Iturralde (esp)   Jure Golcer (slo)  
2016   Rein Taaramäe (est)   Jack Haig (aus)   Jan Barta (cze)  
2017   Rafal Majka (pol)   Giovanni Visconti (ita)   Jack Haig (aus)  
2018   Primoz Roglic (slo)   Rigoberto Uran Uran (col)   Matej Mohoric (slo)  

2 victories: Mitja Mahoric (slo), Tomaz Nose (slo), Primoz Roglic (slo)