PAREL VAN DE VELUWE
 
 Netherlands
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1988   Harm Jansen (ned)   Godert De Leeuw (ned)   Freddy Wolsink (ned)  
1989   John De Haas (ned)   Dennis Huenders (ned)   Rudy Nagengast (ned)  
1990   Remco Startman (ned)   Godert De Leeuw (ned)   Harm Jansen (ned)  
1991   Arjan Vinke (ned)   Remco Startman (ned)   Mano Lubbers (ned)  
1992   Richard Mulder (ned)   Martin Van Steen (ned)   Patrick Rasch (ned)  
1993   Paul Konings (ned)   John Van Den Ameele (ned)   Peter Tates (ned)  
1994   Rob Compas (ned)   Bert Hiemstra (ned)   Patrick De Boer (ned)  
1995   Bennie Gosink (ned)   Jan De Leeuw (ned)   Bert Hiemstra (ned)  
1996   Louis De Koning (ned)   Paul Van Schalen (ned)   Rob Froeling (ned)  
1997   Herold Dat (ned)   Wilco Zuyderwijk (ned)   Angelo Van Melis (ned)  
1998   Ronald Van Der Tang (ned)   Godert De Leeuw (ned)   Maikel Den Ouden (ned)  
1999   Peter Van De Reep (ned)   Rick Pieterse (ned)   Sander Hup (ned)  
2000   Angelo Van Melis (ned)   Tom Cordes (ned)   John Den Braber (ned)  
2002   Wilco Zuyderwijk (ned)   Kenny Van Hummel (ned)   Martijn Alberts (ned)  
2003   Tom Veelers (ned)   Pascal Hermes (ned)   Marc De Maar (ned)  
2004   Dennis Smit (ned)   Marcel Alma (ned)   Roel De Vries (ned)  
2005   Bastiaan Krol (ned)   Arno Wallaard (ned)   Wilco Zuyderwijk (ned)  
2006   Peter Schep (ned)   Ferdi Van Katwijk (ned)   Arnoud Van Groen (ned)  
2007   Marvin Van Der Pluijm (ned)   Marco Bos (ned)   Berry Nagelhout (ned)  
2008   Lieuwe Westra (ned)   Yvo Kusters (ned)   Marvin Van Der Pluijm (ned)  
2009   Jetse Bol (ned)   Rik Kavsek (ned)   Marc Reef (ned)  
2010   Rene Hooghiemster (ned)   Roy Eefting (ned)   Peter-Jan Polling (ned)  
2011   Dennis Smit (ned)   Arno Van Der Zwet (ned)   Stefan Poutsma (ned)  
2012   Dylan Groenewegen (ned)   Yoeri Havik (ned)   Daan Meijers (ned)  
2013   Jim Van Den Berg (ned)   Jeff Vermeulen (ned)   Koos Jeroen Kers (ned)  
2014   Maurits Lammertink (ned)   Jim Van Den Berg (ned)   Yoeri Havik (ned)  
2015   Jeff Vermeulen (ned)   Johim Ariesen (ned)   Oscar Riesebeek (ned)  
2016   Jasper Hamelink (ned)   Rens Te Stroet (ned)   Mitchell Mulhern (aus)  
2017   Ronan Van Zandbeek (ned)   Nick Van Der Meer (ned)   David Dekker (ned)  

2 victories: Dennis Smit (ned)