NC POLAND
 
 Poland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Sylwia Juszczak (pol)   Justyna Fraczek (pol)   Beata Salapa (pol)  
1998   Anna Szafraniec (pol)   Anna Cieslar (pol)   Sylwia Juszczak (pol)  
1999   Anna Stachura (pol)   Anna Szafraniec (pol)   Sylwia Juszczak (pol)  
2000   Magdalena Sadlecka (pol)   Anna Szafraniec (pol)   Maja Wloszczowska (pol)  
2001   Magdalena Sadlecka (pol)   Anna Szafraniec (pol)   Maja Wloszczowska (pol)  
2002   Anna Szafraniec (pol)   Magdalena Sadlecka (pol)   Maja Wloszczowska (pol)  
2003   Anna Szafraniec (pol)   Maja Wloszczowska (pol)   Anna Makuch (pol)  
2004   Maja Wloszczowska (pol)   Anna Szafraniec (pol)   Sylwia Kapusta-Szydlak (pol)  
2005   Magdalena Sadlecka (pol)   Maja Wloszczowska (pol)   Anna Szafraniec (pol)  
2006   Anna Szafraniec (pol)   Maja Wloszczowska (pol)   Magdalena Sadlecka (pol)  
2007   Maja Wloszczowska (pol)   Anna Szafraniec (pol)   Magdalena Sadlecka (pol)  
2008   Maja Wloszczowska (pol)   Aleksandra Dawidowicz (pol)   Anna Szafraniec (pol)  
2009   Maja Wloszczowska (pol)   Aleksandra Dawidowicz (pol)   Anna Szafraniec (pol)  
2010   Maja Wloszczowska (pol)   Aleksandra Dawidowicz (pol)   Anna Szafraniec (pol)  
2011   Maja Wloszczowska (pol)   Anna Szafraniec (pol)   Magdalena Sadlecka (pol)  
2012   Paula Gorycka (pol)   Katarzyna Solus-Miskowicz (pol)   Anna Szafraniec (pol)  
2013   Maja Wloszczowska (pol)   Katarzyna Solus-Miskowicz (pol)   Anna Szafraniec (pol)  
2014   Maja Wloszczowska (pol)   Katarzyna Solus-Miskowicz (pol)   Paula Gorycka (pol)  
2015   Maja Wloszczowska (pol)   Aleksandra Dawidowicz (pol)   Marlena Drozdziok (pol)  
2016   Maja Wloszczowska (pol)   Katarzyna Solus-Miskowicz (pol)   Monika Zur (pol)  
2017   Maja Wloszczowska (pol)   Katarzyna Solus-Miskowicz (pol)   Aleksandra Podgorska (pol)  

11 victories: Maja Wloszczowska (pol)
4 victories: Anna Szafraniec (pol)
3 victories: Magdalena Sadlecka (pol)