NC SWITZERLAND
 
 Switzerland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1994   Silvia F├╝rst (sui)   Chantal Daucourt (sui)   Brigitte Kaper (sui)  
1995   Daniela Gassmann (sui)   Chantal Daucourt (sui)   Silvia F├╝rst (sui)  
1996   Daniela Gassmann (sui)   Silvia F├╝rst (sui)   Chantal Daucourt (sui)  
1997   Chantal Daucourt (sui)   Silvia F├╝rst (sui)   Daniela Gassmann (sui)  
1998   Chantal Daucourt (sui)   Barbara Blatter (sui)   Silvia F├╝rst (sui)  
1999   Barbara Blatter (sui)   Chantal Daucourt (sui)   Maroussia Rusca (sui)  
2000   Barbara Blatter (sui)   Chantal Daucourt (sui)   Petra Henzi (sui)  
2001   Barbara Blatter (sui)   Petra Henzi (sui)   Daniela Gassmann (sui)  
2002   Barbara Blatter (sui)   Sonja Traxel (sui)   Petra Henzi (sui)  
2003   Petra Henzi (sui)   Maroussia Rusca (sui)   Franziska R├Âthlin (sui)  
2004   Katrin Leumann (sui)   Andrea Huser (sui)   Barbara Blatter (sui)  
2005   Petra Henzi (sui)   Katrin Leumann (sui)   Maroussia Rusca (sui)  
2006   Petra Henzi (sui)   Renata Bucher (sui)   Daniela Louis (sui)  
2007   Petra Henzi (sui)   Renata Bucher (sui)   Sarah Koba (sui)  
2008   Katrin Leumann (sui)   Marielle Saner-Guinchard (sui)   Maroussia Rusca (sui)  
2009   Katrin Leumann (sui)   Esther S├╝ss (sui)   Petra Henzi (sui)  
2010   Esther S├╝ss (sui)   Nathalie Schneitter (sui)   Marielle Saner-Guinchard (sui)  
2011   Nathalie Schneitter (sui)   Esther S├╝ss (sui)   Marielle Saner-Guinchard (sui)  
2012   Sarah Koba (sui)   Esther S├╝ss (sui)   Corina Gantenbein (sui)  
2013   Katrin Leumann (sui)   Esther S├╝ss (sui)   Kathrin Stirnemann (sui)  
2014   Jolanda Neff (sui)   Kathrin Stirnemann (sui)   Esther S├╝ss (sui)  
2015   Kathrin Stirnemann (sui)   Nathalie Schneitter (sui)   Jolanda Neff (sui)  
2016   Jolanda Neff (sui)   Linda Indergand (sui)   Kathrin Stirnemann (sui)  
2017   Jolanda Neff (sui)   Linda Indergand (sui)   Corina Gantenbein (sui)  

4 victories: Barbara Blatter (sui), Petra Henzi (sui), Katrin Leumann (sui)
3 victories: Jolanda Neff (sui)
2 victories: Chantal Daucourt (sui), Daniela Gassmann (sui)