MILANO - SAN REMO
 
 Italy
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1907   Lucien Petit-Breton (fra)   Gustave Garrigou (fra)   Giovanni Gerbi (ita)  
1908   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Luigi Ganna (ita)   Andre Pottier (fra)  
1909   Luigi Ganna (ita)   Emile Georget (fra)   Giovanni Cuniolo (ita)  
1910   Eugene Christophe (fra)   Giovanni Cocchi (ita)   Giovanni Marchese (ita)  
1911   Gustave Garrigou (fra)   Louis Trousselier (fra)   Luigi Ganna (ita)  
1912   Henri Pelissier (fra)   Gustave Garrigou (fra)   Jules Masselis (bel)  
1913   Odiel Defraye (bel)   Louis Mottiat (bel)   Ezio Corlaita (ita)  
1914   Ugo Agostoni (ita)   Carlo Galetti (ita)   Charles Crupelandt (fra)  
1915   Ezio Corlaita (ita)   Luigi Lucotti (ita)   Angelo Gremo (ita)  
1917   Gaetano Belloni (ita)   Costante Girardengo (ita)   Angelo Gremo (ita)  
1918   Costante Girardengo (ita)   Gaetano Belloni (ita)   Ugo Agostoni (ita)  
1919   Angelo Gremo (ita)   Costante Girardengo (ita)   Giuseppe Olivieri (ita)  
1920   Gaetano Belloni (ita)   Henri Pelissier (fra)   Costante Girardengo (ita)  
1921   Costante Girardengo (ita)   Giovanni Brunero (ita)   Giuseppe Azzini (ita)  
1922   Giovanni Brunero (ita)   Costante Girardengo (ita)   Bartolomeo Aimo (ita)  
1923   Costante Girardengo (ita)   Gaetano Belloni (ita)   Giuseppe Azzini (ita)  
1924   Pietro Linari (ita)   Gaetano Belloni (ita)   Costante Girardengo (ita)  
1925   Costante Girardengo (ita)   Giovanni Brunero (ita)   Pietro Linari (ita)  
1926   Costante Girardengo (ita)   Nello Ciaccheri (ita)   Egidio Picchiottino (ita)  
1927   Pietro Chesi (ita)   Alfredo Binda (ita)   Domenico Piemontesi (ita)  
1928   Costante Girardengo (ita)   Alfredo Binda (ita)   Giovanni Brunero (ita)  
1929   Alfredo Binda (ita)   Leonardo Frascarelli (ita)   Pio Caimmi (ita)  
1930   Michele Mara (ita)   Pio Caimmi (ita)   Domenico Piemontesi (ita)  
1931   Alfredo Binda (ita)   Learco Guerra (ita)   Domenico Piemontesi (ita)  
1932   Alfredo Bovet (ita)   Alfredo Binda (ita)   Michele Mara (ita)  
1933   Learco Guerra (ita)   Alfredo Bovet (ita)   Pietro Rimoldi (ita)  
1934   Joseph Demuysere (bel)   Giovanni Cazzulani (ita)   Francesco Camusso (ita)  
1935   Giuseppe Olmo (ita)   Learco Guerra (ita)   Mario Cipriani (ita)  
1936   Angelo Varetto (ita)   Carlo Romanatti (ita)   Olimpio Bizzi (ita)  
1937   Cesare Del Cancia (ita)   Pierino Favalli (ita)   Marco Cimatti (ita)  
1938   Giuseppe Olmo (ita)   Pierino Favalli (ita)   Alfredo Bovet (ita)  
1939   Gino Bartali (ita)   Aldo Bini (ita)   Osvaldo Bailo (ita)  
1940   Gino Bartali (ita)   Pietro Rimoldi (ita)   Aldo Bini (ita)  
1941   Pierino Favalli (ita)   Mario Ricci (ita)   Pietro Chiappini (ita)  
1942   Adolfo Leoni (ita)   Antonio Bevilacqua (ita)   Pierino Favalli (ita)  
1943   Giotto Cinelli (ita)   Glauco Servadei (ita)   Quirino Toccacelli (ita)  
1946   Fausto Coppi (ita)   Lucien Teisseire (fra)   Mario Ricci (ita)  
1947   Gino Bartali (ita)   Ezio Cecchi (ita)   Sergio Maggini (ita)  
1948   Fausto Coppi (ita)   Vittorio Rossello (ita)   Fermo Camellini (ita)  
1949   Fausto Coppi (ita)   Vito Ortelli (ita)   Fiorenzo Magni (ita)  
1950   Gino Bartali (ita)   Nedo Logli (ita)   Oreste Conte (ita)  
1951   Louison Bobet (fra)   Pierre Barbotin (fra)   Loretto Petrucci (ita)  
1952   Loretto Petrucci (ita)   Giuseppe Minardi (ita)   Serge Blusson (fra)  
1953   Loretto Petrucci (ita)   Giuseppe Minardi (ita)   Valere Ollivier (bel)  
1954   Rik Van Steenbergen (bel)   Francis Anastasi (fra)   Giuseppe Favero (ita)  
1955   Germain Derycke (bel)   Bernard Gauthier (fra)   Jean Bobet (fra)  
1956   Fred De Bruyne (bel)   Fiorenzo Magni (ita)   Joseph Planckaert (bel)  
1957   Miguel Poblet Orriols (esp)   Fred De Bruyne (bel)   Brian Robinson (gbr)  
1958   Rik Van Looy (bel)   Miguel Poblet Orriols (esp)   Andre Darrigade (fra)  
1959   Miguel Poblet Orriols (esp)   Rik Van Steenbergen (bel)   Leon Van Daele (bel)  
1960   Rene Privat (fra)   Jean Graczyk (fra)   Yvo Molenaers (bel)  
1961   Raymond Poulidor (fra)   Rik Van Looy (bel)   Rino Benedetti (ita)  
1962   Emile Daems (bel)   Yvo Molenaers (bel)   Louis Proost (bel)  
1963   Joseph Groussard (fra)   Rolf Wolfshohl (ger)   Willy Schroeders (bel)  
1964   Tom Simpson (gbr)   Raymond Poulidor (fra)   Willy Bocklant (bel)  
1965   Arie Den Hartog (ned)   Vittorio Adorni (ita)   Franco Balmanion (ita)  
1966   Eddy Merckx (bel)   Adriano Durante (ita)   Herman Vanspringel (bel)  
1967   Eddy Merckx (bel)   Gianni Motta (ita)   Franco Bitossi (ita)  
1968   Rudi Altig (ger)   Charly Grosskost (fra)   Adriano Durante (ita)  
1969   Eddy Merckx (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Marino Basso (ita)  
1970   Michele Dancelli (ita)   Gerben Karstens (ned)   Eric Leman (bel)  
1971   Eddy Merckx (bel)   Felice Gimondi (ita)   Goesta Pettersson (swe)  
1972   Eddy Merckx (bel)   Gianni Motta (ita)   Marino Basso (ita)  
1973   Roger De Vlaeminck (bel)   Wilmo Francioni (ita)   Felice Gimondi (ita)  
1974   Felice Gimondi (ita)   Eric Leman (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)  
1975   Eddy Merckx (bel)   Francesco Moser (ita)   Guy Sibille (fra)  
1976   Eddy Merckx (bel)   Wladimiro Panizza (ita)   [DSQ] Jean-Luc Vandenbroucke (bel)  
1977   Jan Raas (ned)   Roger De Vlaeminck (bel)   Wilfried Wesemael (bel)  
1978   Roger De Vlaeminck (bel)   Giuseppe Saronni (ita)   Alessio Antonini (ita)  
1979   Roger De Vlaeminck (bel)   Giuseppe Saronni (ita)   Knut Knudsen (nor)  
1980   Pierino Gavazzi (ita)   Giuseppe Saronni (ita)   Jan Raas (ned)  
1981   Fons De Wolf (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Jacques Bossis (fra)  
1982   Marc Gomez (fra)   Alain Bondue (fra)   Moreno Argentin (ita)  
1983   Giuseppe Saronni (ita)   Guido Bontempi (ita)   Jan Raas (ned)  
1984   Francesco Moser (ita)   Sean Kelly (irl)   Eric Vanderaerden (bel)  
1985   Hennie Kuiper (ned)   Teun Van Vliet (ned)   Silvano Ricco (ita)  
1986   Sean Kelly (irl)   Greg Lemond (usa)   Mario Beccia (ita)  
1987   Erich Mächler (sui)   Eric Vanderaerden (bel)   Guido Bontempi (ita)  
1988   Laurent Fignon (fra)   Maurizio Fondriest (ita)   Steven Rooks (ned)  
1989   Laurent Fignon (fra)   Frans Maassen (ned)   Adriano Baffi (ita)  
1990   Gianni Bugno (ita)   Rolf Gölz (ger)   Gilles Delion (fra)  
1991   Claudio Chiappucci (ita)   Rolf Sørensen (den)   Eric Vanderaerden (bel)  
1992   Sean Kelly (irl)   Moreno Argentin (ita)   Johan Museeuw (bel)  
1993   Maurizio Fondriest (ita)   Luca Gelfi (ita)   Maximillian Sciandri (gbr)  
1994   Giorgio Furlan (ita)   Mario Cipollini (ita)   Adriano Baffi (ita)  
1995   Laurent Jalabert (fra)   Maurizio Fondriest (ita)   Stefano Zanini (ita)  
1996   Gabriele Colombo (ita)   Alexandre Gontchenkov (rus)   Michele Coppolillo (ita)  
1997   Erik Zabel (ger)   Alberto Elli (ita)   Biagio Conte (ita)  
1998   Erik Zabel (ger)   Emmanuel Magnien (fra)   Frederic Moncassin (fra)  
1999   Andrej Tchmil (bel)   Erik Zabel (ger)   Zbigniew Spruch (pol)  
2000   Erik Zabel (ger)   Fabio Baldato (ita)   Oscar Freire Gomez (esp)  
2001   Erik Zabel (ger)   Mario Cipollini (ita)   Romans Vainsteins (lat)  
2002   Mario Cipollini (ita)   Fred Rodriguez (usa)   Markus Zberg (sui)  
2003   Paolo Bettini (ita)   Mirko Celestino (ita)   Luca Paolini (ita)  
2004   Oscar Freire Gomez (esp)   Erik Zabel (ger)   Stuart O`Grady (aus)  
2005   Alessandro Petacchi (ita)   Danilo Hondo (ger)   Thor Hushovd (nor)  
2006   Filippo Pozzato (ita)   Alessandro Petacchi (ita)   Luca Paolini (ita)  
2007   Oscar Freire Gomez (esp)   Allan Davis (aus)   Tom Boonen (bel)  
2008   Fabian Cancellara (sui)   Filippo Pozzato (ita)   Philippe Gilbert (bel)  
2009   Mark Cavendish (gbr)   Heinrich Haussler (aus)   Thor Hushovd (nor)  
2010   Oscar Freire Gomez (esp)   Tom Boonen (bel)   Alessandro Petacchi (ita)  
2011   Matthew Goss (aus)   Fabian Cancellara (sui)   Philippe Gilbert (bel)  
2012   Simon Gerrans (aus)   Fabian Cancellara (sui)   Vincenzo Nibali (ita)  
2013   Gerald Ciolek (ger)   Peter Sagan (svk)   Fabian Cancellara (sui)  
2014   Alexander Kristoff (nor)   Fabian Cancellara (sui)   Ben Swift (gbr)  
2015   John Degenkolb (ger)   Alexander Kristoff (nor)   Michael Matthews (aus)  
2016   Arnaud DĂ©mare (fra)   Ben Swift (gbr)   Jurgen Roelandts (bel)  
2017   Michal Kwiatkowski (pol)   Peter Sagan (svk)   Julian Alaphilippe (fra)