INTERNATIONAL PRESIDENCY TURKEY TOUR
 
 Turkey
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1963   Rifat Caliskan (tur)  
1964   Hasan Kilic (tur)  
1965   Rifat Caliskan (tur)  
1966   Ivan Bobekov (bul)  
1967   Dimitar Kotev (bul)  
1968   Aleksander Kulibin (urs)  
1969   Saidi Hujin (urs)  
1970   Slavcho Nikolov (bul)  
1971   Constantin Ciocan (rou)  
1972   Andrzej Karbowiak (pol)  
1973   Ali Huryilmaz (tur)  
1974   Seyit Kirmizi (tur)  
1975   Ali Huryilmaz (tur)   Andre De Wolf (bel)   Yusuf Ecevit (tur)  
1976   Vladimir Osokin (urs)  
1977   Vladimir Shapovalov (urs)  
1978   Vlastibor Konecny (tch)  
1979   Aavo Pikkuus (urs)  
1980   Yuri Kashirin (urs)  
1981   Grozyo Kalchev (bul)  
1982   Zbigniew Szczepkowski (pol)  
1983   Mircea Romascanu (rou)  
1984   Nentcho Staykov (bul)  
1985   Mieczyslaw Poreba (pol)  
1986   Jerzy Swinoga (pol)  
1987   Alexander Krasnov (urs)  
1988   Igor Nechayev (bul)  
1989   Kanellos Kanellopoulos (gre)  
1990   Vitaly Tolkachev (rus)  
1991   Robert Glajza (svk)   Vasiel Mitrache (rou)   Michael Gloeckner (ger)  
1992   Stefan Steinweg (ger)  
1993   Ivan Stanchev (bul)  
1994   Krystian Zaydet (pol)  
1995   Andrej Kivilev (kaz)  
1996   Dimitar Dimitrov (bul)  
1997   Kholefy El Sayed (egy)  
1998   Erdinc Dogan (tur)  
1999   Erdinc Dogan (tur)  
2000   Sergej Lavrenenko (kaz)   Vadim Kravchenko (kaz)   Hassan Maleki Mizan (iri)  
2001   Mert Mutlu (tur)  
2002   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Daniel Bogomilov Petrov (bul)   Michael Haas (ger)  
2003   Mert Mutlu (tur)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Mohamed Abdel Aziz (egy)  
2004   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Hossein Askari (iri)   Svetoslav Tchanliev Kirilov (bul)  
2005   Svetoslav Tchanliev Kirilov (bul)   Martin Prazdnovsky (svk)   Evgeni Gerganov (bul)  
2006   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Hossein Askari (iri)   Igor Pugaci (mda)  
2007   Ivaylo Gabrovski (bul)   Jan Sipeky (svk)   Hossein Askari (iri)  
2008   David Garcia Dapena (esp)   Jose Alberto Benitez Roman (esp)   Pieter Jacobs (bel)  
2009   Daryl Impey (rsa)   Davide Malacarne (ita)   David Garcia Dapena (esp)  
2010   Giovanni Visconti (ita)   Tejay Van Garderen (usa)   David Moncoutie (fra)  
2011   Alexander Efimkine (rus)   Andrey Zeits (kaz)   Thibaut Pinot (fra)  
2012   Alexandre Dyachenko (kaz)  
[DSQ] Ivaylo Gabrovski (bul)  
Danail Andonov Petrov (bul)   Adrian Palomares Villaplana (esp)  
2013   Natnael Teweldemedhin Berhane (eri)  
[DSQ] Mustafa Sayar (tur)  
Yoann Bagot (fra)   Maxime Mederel (fra)  
2014   Adam Yates (gbr)   Rein Taaramäe (est)   Romain Hardy (fra)  
2015   Kristijan Durasek (cro)   Eduardo Sepulveda (arg)   Jay McCarthy (aus)  
2016   Jose Isidro Maciel Goncalves (por)   David Arroyo Duran (esp)   Nikita Stalnov (kaz)  
2017   Diego Ulissi (ita)   Jesper Hansen (den)   Fausto Masnada (ita)