TOUR OF THE GILA
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1987   Nancy Shipp (usa)   Jonell Mill (nzl)   Laurie King (usa)  
1988   Jane Marshall (usa)   Carol Rogers-Dunning (usa)   Janelle Parks (usa)  
1989   Carolyn Donnelly (usa)   Kim Cashon (usa)   Julie Young (usa)  
1990   Carolyn Donnelly (usa)   Mindee Mayfield (usa)   Molly Taubeneck (usa)  
1991   Laura Peycke (usa)   Carolyn Donnelly (usa)   Linda Kruse (usa)  
1992   Jane Gagne (usa)   Janelle Parks (usa)   Martha Wavrin (usa)  
1993   Martha Wavrin (usa)   Molly Renner (usa)   Pamela Schuster (usa)  
1994   Carolyn Donnelly (usa)   Molly Renner (usa)   Rosalind Reekie-May (nzl)  
1995   Carolyn Donnelly (usa)   Heather Tallman (usa)   Emily Robbins (usa)  
1996   Desiree Margagliano (usa)   Teri Ralser (usa)   Heather Tallman (usa)  
1999   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Andrea Ratkovic-Bowman (usa)   Julie Hanson-Hudetz (usa)  
2000   Mari Holden-Paulsen (usa)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)  
2001   Genevieve Jeanson (can)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Lynne Bessette (can)  
2002   Genevieve Jeanson (can)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Karen Bockel (ger)  
2003   Genevieve Jeanson (can)   Manon Jutras (can)   Katrina Berger-Grove (usa)  
2004   Amber Neben (usa)   Brooke Ourada (nzl)   Kimberley Anderson-Smith (usa)  
2005   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Genevieve Jeanson (can)   Lynn Gaggioli (Brotzman) (usa)  
2006   Kristin Armstrong (usa)   Ann Samplonius (can)   Erinne Willock (can)  
2007   Mara Abbott (usa)   Rachel Heal (gbr)   Dorothy Cowden-Bausch (usa)  
2008   Leah Goldstein (isr)   Leigh Hobson (can)   Felicia Gomez (Greer) (can)  
2009   Kristin Armstrong (usa)   Alison Powers (usa)   Katheryn Curi-Mattis (usa)  
2010   Mara Abbott (usa)   Alison Powers (usa)   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)  
2011   Clara Hughes (can)   Mara Abbott (usa)   Kathryn Donovan (usa)  
2012   Kristin Armstrong (usa)   Carmen Small (usa)   Alison Powers (usa)  
2013   Mara Abbott (usa)   Alison Powers (usa)   Janet Holcomb (usa)  
2014   Mara Abbott (usa)   Flavia Oliveira-Parks (bra)   Abigail Mickey (usa)  
2015   Mara Abbott (usa)   Katherine Hall (usa)   Lauren Stephens (Robertson) (usa)  
2016   Mara Abbott (usa)   Kristin Armstrong (usa)   Jasmin Duehring (Glaesser) (can)  
2017   Tayler Wiles (usa)   Katherine Hall (usa)   Leah Thomas (usa)  

6 victories: Mara Abbott (usa)
4 victories: Carolyn Donnelly (usa)
3 victories: Kristin Armstrong (usa), Genevieve Jeanson (can)
2 victories: Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)