NC NETHERLANDS
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Loes Van Wersch (ned)   Vanessa Van Dijk (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)  
1996   Loes Van Wersch (ned)   Sandra Coppoolse (ned)   Inge Velthuis (ned)  
1997   Yvonne Troost-Brunen (ned)   Corine Dorland (ned)   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)  
1998   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Vanessa Van Dijk (ned)   Corine Dorland (ned)  
1999   Corine Dorland (ned)   Loes Van Wersch (ned)   Yvonne Troost-Brunen (ned)  
2000   Corine Dorland (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)   Tessa Sollaart (ned)  
2001   Corine Dorland (ned)   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Daphny Van Den Brand (ned)  
2002   Daphny Van Den Brand (ned)   Corine Dorland (ned)   Bernadine Boog-Rouwerda (ned)  
2003   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Saskia Elemans (ned)   Laura Turpijn (ned)  
2004   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Corine Dorland (ned)   Bernadine Boog-Rouwerda (ned)  
2005   Bernadine Boog-Rouwerda (ned)   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Arielle Boek-Van Meurs (ned)  
2006   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Laura Turpijn (ned)   Bernadine Boog-Rouwerda (ned)  
2007   Laura Turpijn (ned)   Bernadine Boog-Rouwerda (ned)   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)  
2008   Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)   Laura Turpijn (ned)   Arielle Boek-Van Meurs (ned)  
2009   Laura Turpijn (ned)   Reza Ravenstijn-Hormes (ned)   Monique Zeldenrust (ned)  
2010   Laura Turpijn (ned)   Arielle Boek-Van Meurs (ned)   Anne Terpstra (ned)  
2011   Laura Turpijn (ned)   Sanne Van Paassen (ned)   Anne Terpstra (ned)  
2012   Laura Turpijn (ned)   Rozanne Slik (ned)   Anne Terpstra (ned)  
2013   Anne Terpstra (ned)   Annefleur Kalvenhaar (ned)   Mirre Stallen (ned)  
2014   Anne Terpstra (ned)   Annemarie Worst (ned)   Laura Turpijn (ned)  
2015   Anne Terpstra (ned)   Laura Turpijn (ned)   Britt Van Den Boogert (ned)  
2016   Anne Terpstra (ned)   Annemarie Worst (ned)   Anne Tauber (ned)  
2017   Anne Tauber (ned)   Anne Terpstra (ned)   Annemarie Worst (ned)  

5 victories: Laura Turpijn (ned), Elsbeth Van Rooy-Vink (ned)
4 victories: Anne Terpstra (ned)
3 victories: Corine Dorland (ned)
2 victories: Loes Van Wersch (ned)