FLECHE WALLONE
 
 Belgium
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1998   Fabiana Luperini (ita)   Pia Sundstedt (fin)   Catherine Marsal (fra)  
1999   Hanka Kupfernagel (ger)   Edita Pucinskaite (ltu)   Cindy Pieters (bel)  
2000   Genevieve Jeanson (can)   Pia Sundstedt (fin)   Fany Lecourtois (fra)  
2001   Fabiana Luperini (ita)   Anna Millward-Wilson (aus)   Trixi Worrack (ger)  
2002   Fabiana Luperini (ita)   Lynne Bessette (can)   Priska Doppmann (sui)  
2003   Nicole Cooke (gbr)   Susan Palmer-Komar (can)   Oenone Wood (aus)  
2004   Sonia Huguet-Raiwisque (fra)   Hanka Kupfernagel (ger)   Edita Pucinskaite (ltu)  
2005   Nicole Cooke (gbr)   Oenone Wood (aus)   Judith Arndt (ger)  
2006   Nicole Cooke (gbr)   Judith Arndt (ger)   Trixi Worrack (ger)  
2007   Marianne Vos (ned)   Nicole Cooke (gbr)   Judith Arndt (ger)  
2008   Marianne Vos (ned)   Marta Bastianelli (ita)   Judith Arndt (ger)  
2009   Marianne Vos (ned)   Emma Johansson (swe)   Claudia Lichtenberg (H√§usler) (ger)  
2010   Emma Pooley (gbr)   Nicole Cooke (gbr)   Emma Johansson (swe)  
2011   Marianne Vos (ned)   Emma Johansson (swe)   Judith Arndt (ger)  
2012   Evelyn Stevens (usa)   Marianne Vos (ned)   Linda Melanie Villumsen Serup (nzl)  
2013   Marianne Vos (ned)   Elisa Longo Borghini (ita)   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)  
2014   Pauline Ferrand-Pr√©vot (fra)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Elisa Longo Borghini (ita)  
2015   Anna Van Der Breggen (ned)   Annemiek Van Vleuten (ned)   Megan Guarnier (usa)  
2016   Anna Van Der Breggen (ned)   Evelyn Stevens (usa)   Megan Guarnier (usa)  
2017   Anna Van Der Breggen (ned)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Katarzyna Niewiadoma (pol)