VARGARDA
 
 Sweden
Note:  
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
2006   Susanne Ljungskog (swe)   Nicole Cooke (gbr)   Monica Holler (swe)  
2007   Chantal Beltman (ned)   Karin Thürig (sui)   Noemi Cantele (ita)  
2008   Kori Kelley-Seehafer (usa)   Kimberley Anderson-Smith (usa)   Charlotte Becker (ger)  
2009   Marianne Vos (ned)   Kirsten Wild (ned)   Emma Johansson (swe)  
2010   Kirsten Wild (ned)   Adrie Visser (ned)   Emma Johansson (swe)  
2011   Annemiek Van Vleuten (ned)   Ellen Van Dijk (ned)   Noemi Cantele (ita)  
2012   Iris Slappendel (ned)   Hanka Kupfernagel (ger)   Marianne Vos (ned)  
2013   Marianne Vos (ned)   Emma Johansson (swe)   Amy Pieters (ned)  
2014   Chantal Blaak (ned)   Amy Pieters (ned)   Roxane Knetemann (ned)  
2015   Jolien D`Hoore (bel)   Giorgia Bronzini (ita)   Lisa Brennauer (ger)  
2016   Emilia Fahlin (swe)   Lotta Lepistö (fin)   Chantal Blaak (ned)  
2017   Lotta Lepistö (fin)   Marianne Vos (ned)   Leah Kirchmann (can)