TH├╝RINGEN RUNDFAHRT
 
 Germany
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Ronde van de DDR
1986   Hanna Chmelarova (tch)   Ildiko Paczova (svk)   Jana Schur (ger)  
1987   Petra Rossner (ger)   Tea Vikstedt-Nyman (fin)   Hanna Chmelarova (tch)  
1988   Tea Vikstedt-Nyman (fin)   Petra Rossner (ger)   Monique Van De Berg-De Bruin (ned)  
1989   Vanessa Van Dijk (ned)   Eva Orvosova-Lowe (svk)   Angela Kindling (ger)  
Th├╝ringen Rundfahrt
1992   Elena Barillova (svk)   Lenka Ilavska (svk)   Marion Borst (ned)  
1993   Lenka Ilavska (svk)   Elena Barillova (svk)   Claudia Lehmann (ger)  
1994   Alison Dunlap (usa)   Jeannie Golay (usa)   Susanne Ljungskog (swe)  
1995   Laura Charameda (usa)   Elena Ogui (ukr)   Sandra Kratz-Schumacher (ger)  
1996   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Vera Hohlfeld (ger)   Laura Charameda (usa)  
1997   Alessandra Cappellotto (ita)   Barbara Heeb (sui)   Monica Valen-Valvik (nor)  
1998   Edita Pucinskaite (ltu)   Susanne Ljungskog (swe)   Hanka Kupfernagel (ger)  
1999   Hanka Kupfernagel (ger)   Diana Ziliute (ltu)   Rasa Polikeviciute (ltu)  
2000   Valentina Karpenko (ukr)   Juanita Feldhahn (aus)   Solrunn Flataas (nor)  
2001   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Judith Arndt (ger)   Trixi Worrack (ger)  
2002   Zulfia Zabirova (kaz)   Jenny Algelid (swe)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2003   Valentina Polkhanova (rus)   Susanne Ljungskog (swe)   Sara Carrigan (aus)  
2004   Zulfia Zabirova (kaz)   Judith Arndt (ger)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2005   Theresa Senff (ger)   Susanne Ljungskog (swe)   Judith Arndt (ger)  
2006   Nicole Cooke (gbr)   Amber Neben (usa)   Trixi Worrack (ger)  
2007   Judith Arndt (ger)   Amber Neben (usa)   Noemi Cantele (ita)  
2008   Judith Arndt (ger)   Trixi Worrack (ger)   Grete Treier (est)  
2009   Linda Melanie Villumsen Serup (nzl)   Marianne Vos (ned)   Susanne Ljungskog (swe)  
2010   Olga Zabelinskaya (rus)   Edita Pucinskaite (ltu)   Noemi Cantele (ita)  
2011   Emma Johansson (swe)   Amber Neben (usa)   Shara Gillow (aus)  
2012   Judith Arndt (ger)   Trixi Worrack (ger)   Emma Johansson (swe)  
2013   Emma Johansson (swe)   Shara Gillow (aus)   Lisa Brennauer (ger)  
2014   Evelyn Stevens (usa)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Lisa Brennauer (ger)  
2015   Emma Johansson (swe)   Carol Ann Canuel (can)   Lauren Stephens (Robertson) (usa)  
2016   Elena Cecchini (ita)   Amanda Spratt (aus)   Ellen Van Dijk (ned)  
2017   Lisa Brennauer (ger)   Ellen Van Dijk (ned)   Hayley Simmonds (gbr)