DWARS DOOR VLAANDEREN
 
 Belgium
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Dwars door Belgie
1946   Maurice Desimpelaere (bel)   Norbert Callens (bel)   Alberic Schotte (bel)  
1947   Albert Sercu (bel)   Julien Van Dijcke (bel)   Emile Masson (bel)  
1948   Andre Rosseel (bel)   Florent Mathieu (bel)   Roger Desmet (bel)  
1949   Raymond Impanis (bel)   Lionel Van Brabant (bel)   Maurits Mollin (bel)  
1950   Andre Rosseel (bel)   Emile Vanderveken (bel)   Jules Depoorter (bel)  
1951   Raymond Impanis (bel)   Marcel Hendrickx (bel)   Andre Rosseel (bel)  
1952   Andre Maelbrancke (bel)   Lode Wouters (bel)   Karel De Baere (bel)  
1953   Alberic Schotte (bel)   Adri Voorting (ned)   Marcel De Mulder (bel)  
1954   Germain Derycke (bel)   Alberic Schotte (bel)   Florent Rondele (bel)  
1955   Alberic Schotte (bel)   Fred De Bruyne (bel)   Alfons Van Den Brande (bel)  
1956   Lucien Demunster (bel)   Frans Schoubben (bel)   Andre Rosseel (bel)  
1957   Noel Fore (bel)   Michel Van Aerde (bel)   Andre Noyelle (bel)  
1958   Andre Vlayen (bel)   Norbert Vantieghem (bel)   Ernest Heyvaert (bel)  
1959   Roger Baens (bel)   Louis Proost (bel)   Alberic Schotte (bel)  
1960   Arthur Decabooter (bel)   Edgard Sorgeloos (bel)   Julien Schepens (bel)  
1961   Maurits Meuleman (bel)   Romain Van Wynsberghe (bel)   Leon Van Daele (bel)  
1962   Martin Van Geneugden (bel)   Piet Rentmeester (ned)   Piet Van Est (ned)  
1963   Roman Clement (bel)   Dieter Puschel (ger)   Robert Seneca (bel)  
1964   Piet Van Est (ned)   Etienne Vercauteren (bel)   Jos Dewit (bel)  
1965   Alfons Hermans (bel)   Julien Haelterman (bel)   Roger De Breucker (bel)  
1966   Walter Godefroot (bel)   Willy Bocklant (bel)   Peter Post (ned)  
1967   Daniel Vanryckeghem (bel)   Georges Vandenberghe (bel)   Jos Spruyt (bel)  
1968   Walter Godefroot (bel)   Willy Monty (bel)   Bernard Vandekerckhove (bel)  
1969   Eric Leman (bel)   Albert Van Vlierberghe (bel)   Willy Vanneste (bel)  
1970   Daniel Vanryckeghem (bel)   Eric Leman (bel)   Frans Verbeeck (bel)  
1972   Marc Demeyer (bel)   Noel Vantyghem (bel)   Eddy Verstraeten (bel)  
1973   Roger Loysch (bel)   Jos Abelshausen (bel)   Freddy Maertens (bel)  
1974   Louis Verreydt (bel)   Ronald De Witte (bel)   Rene Pijnen (ned)  
1975   Cees Priem (ned)   Tino Tabak (ned)   Roger Swerts (bel)  
1976   Willy Planckaert (bel)   Marc Demeyer (bel)   Walter Planckaert (bel)  
1977   Walter Planckaert (bel)   Luc Leman (bel)   Marc Demeyer (bel)  
1978   Adri "Jos" Schipper (ned)   Frank Hoste (bel)   Guido Van Sweevelt (bel)  
1979   Gustaaf Van Roosbroeck (bel)   Walter Planckaert (bel)   Jan Raas (ned)  
1980   Johan Van Der Meer (ned)   Jan Raas (ned)   Guido Van Sweevelt (bel)  
1981   Frank Hoste (bel)   Cees Priem (ned)   Gerrit Van Gestel (bel)  
1982   Jan Raas (ned)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)   Eddy Vanhaerens (bel)  
1983   Etienne De Wilde (bel)   Jan Raas (ned)   Eric Vanderaerden (bel)  
1984   Walter Planckaert (bel)   Rudy Matthijs (bel)   Marc Sergeant (bel)  
1985   Eddy Planckaert (bel)   Eric Vanderaerden (bel)   Josef Lieckens (bel)  
1986   Eric Vanderaerden (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Peter Stevenhaagen (ned)  
1987   Jelle Nijdam (ned)   Herman Frison (bel)   Sean Kelly (irl)  
1988   John Talen (ned)   Fons De Wolf (bel)  
1989   Dirk De Wolf (bel)   Theo De Rooy (ned)   Johan Museeuw (bel)  
1990   Edwig Van Hooydonck (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Marc Sergeant (bel)  
1991   Eric Vanderaerden (bel)   Uwe Raab (ger)   Remig Stumpf (ger)  
1992   Olaf Ludwig (ger)   Michel Zanoli (ned)   Jean-Pierre Heynderickx (bel)  
1993   Johan Museeuw (bel)   Franco Ballerini (ita)   Jo Planckaert (bel)  
1994   Carlo Bomans (bel)   Marc Sergeant (bel)   Ludwig Willems (bel)  
1995   Jelle Nijdam (ned)   Tom Steels (bel)   Adriano Baffi (ita)  
1996   Tristan Hoffman (ned)   Edwig Van Hooydonck (bel)   Brian Holm Soerensen (den)  
1997   Andrej Tchmil (bel)   Ludovic Auger (fra)   Hans De Clercq (bel)  
1998   Tom Steels (bel)   Johan Capiot (bel)   Andrej Tchmil (bel)  
1999   Johan Museeuw (bel)   Michel Van Haecke (bel)   Chris Peers (bel)  
Dwars door Vlaanderen
2000   Tristan Hoffman (ned)   Peter Van Petegem (bel)   Lars Michaelsen (den)  
2001   Niko Eeckhout (bel)   Wilfried Peeters (bel)   Arvis Piziks (lat)  
2002   Baden Cooke (aus)   Laszlo Bodrogi (hun)   Jo Planckaert (bel)  
2003   Robbie McEwen (aus)   Baden Cooke (aus)   Max Van Heeswijk (ned)  
2004   Ludovic Capelle (bel)   Jaan Kirsipuu (est)   Roger Hammond (gbr)  
2005   Niko Eeckhout (bel)   Roger Hammond (gbr)   Gabriele Balducci (ita)  
2006   Frederik Veuchelen (bel)   Jeremy Hunt (gbr)   Lloyd Mondory (fra)  
2007   Tom Boonen (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Stuart O`Grady (aus)  
2008   Sylvain Chavanel (fra)   Steven De Jongh (ned)   Niko Eeckhout (bel)  
2009   Kevin Van Impe (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Tom Boonen (bel)  
2010   Matti Breschel (den)   Bjorn Leukemans (bel)   Niki Terpstra (ned)  
2011   Nick Nuyens (bel)   Geraint Thomas (gbr)   Tyler Farrar (usa)  
2012   Niki Terpstra (ned)   Sylvain Chavanel (fra)   Koen De Kort (ned)  
2013   Oscar Gatto (ita)   Borut Bozic (slo)   Mathew Hayman (aus)  
2014   Niki Terpstra (ned)   Tyler Farrar (usa)   Borut Bozic (slo)  
2015   Jelle Wallays (bel)   Edward Theuns (bel)   Dylan Van Baarle (ned)  
2016   Jens Debusschere (bel)   Bryan Coquard (fra)   Edward Theuns (bel)  
2017   Yves Lampaert (bel)   Philippe Gilbert (bel)   Alexey Lutsenko (kaz)