TIRRENO - ADRIATICO
 
 Italy
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1966   Dino Zandegu (ita)   Vito Taccone (ita)   Rolf Maurer (sui)  
1967   Franco Bitossi (ita)   Carmine Preziosi (ita)   Vito Taccone (ita)  
1968   Claudio Michelotto (ita)   Italo Zilioli (ita)   Rudi Altig (ger)  
1969   Carlo Chiappano (ita)   Albert Van Vlierberghe (bel)   Giuseppe Fezzardi (ita)  
1970   Tony Houbrechts (bel)   Italo Zilioli (ita)   Felice Gimondi (ita)  
1971   Italo Zilioli (ita)   Georges Pintens (bel)   Marcello Bergamo (ita)  
1972   Roger De Vlaeminck (bel)   Joseph Fuchs (sui)   Thomas Pettersson (swe)  
1973   Roger De Vlaeminck (bel)   Frans Verbeeck (bel)   Goesta Pettersson (swe)  
1974   Roger De Vlaeminck (bel)   Knut Knudsen (nor)   Simone Fraccaro (ita)  
1975   Roger De Vlaeminck (bel)   Knut Knudsen (nor)   Wladimiro Panizza (ita)  
1976   Roger De Vlaeminck (bel)   Eddy Merckx (bel)   Gianbattista Baronchelli (ita)  
1977   Roger De Vlaeminck (bel)   Francesco Moser (ita)   Giuseppe Saronni (ita)  
1978   Giuseppe Saronni (ita)   Knut Knudsen (nor)   Francesco Moser (ita)  
1979   Knut Knudsen (nor)   Giuseppe Saronni (ita)   Giovanni Battaglin (ita)  
1980   Francesco Moser (ita)   Fons De Wolf (bel)   Dante Morandi (ita)  
1981   Francesco Moser (ita)   Raniero Gradi (ita)   Marino Amadori (ita)  
1982   Giuseppe Saronni (ita)   Gerrie Knetemann (ned)   Greg Lemond (usa)  
1983   Roberto Visentini (ita)   Gerrie Knetemann (ned)   Francesco Moser (ita)  
1984   Tommy Prim (swe)   Erich M√§chler (sui)   Roberto Visentini (ita)  
1985   Joop Zoetemelk (ned)   Acacio Mora Da Silva (por)   Stefan Mutter (sui)  
1986   Luciano Rabottini (ita)   Francesco Moser (ita)   Giuseppe Petito (ita)  
1987   Rolf S√łrensen (den)   Giuseppe Calcaterra (ita)   Tony Rominger (sui)  
1988   Erich M√§chler (sui)   Tony Rominger (sui)   Rolf S√łrensen (den)  
1989   Tony Rominger (sui)   Rolf G√∂lz (ger)   Charles Mottet (fra)  
1990   Tony Rominger (sui)   Zenon Jaskula (pol)   Gilles Delion (fra)  
1991   Herminio Diaz Zabala (esp)   Federico Ghiotto (ita)   Raul Alcala Galleros (mex)  
1992   Rolf S√łrensen (den)   Raul Alcala Galleros (mex)   Fabian Jeker (sui)  
1993   Maurizio Fondriest (ita)   Andrej Tchmil (bel)   Stefano Della Santa (ita)  
1994   Giorgio Furlan (ita)   Evgeni Berzin (rus)   Stefano Colage (ita)  
1995   Stefano Colage (ita)   Maurizio Fondriest (ita)   Dimitri Konychev (rus)  
1996   Francesco Casagrande (ita)   Alexandre Gontchenkov (rus)   Gianluca Pianegonda (ita)  
1997   Roberto Petito (ita)   Gianluca Pianegonda (ita)   Beat Zberg (sui)  
1998   Rolf J√§rmann (sui)   Franco Ballerini (ita)   Jens Heppner (ger)  
1999   Michele Bartoli (ita)   Davide Rebellin (ita)   Stefano Garzelli (ita)  
2000   Abraham Olano Manzano (esp)   Jan Hruska (cze)   Juan Carlos Dominguez Dominguez (esp)  
2001   Davide Rebellin (ita)   Gabriele Colombo (ita)   Michael Boogerd (ned)  
2002   Erik Dekker (ned)   Danilo Di Luca (ita)   Oscar Freire Gomez (esp)  
2003   Filippo Pozzato (ita)   Danilo Di Luca (ita)   Ruggero Marzoli (ita)  
2004   Paolo Bettini (ita)   Oscar Freire Gomez (esp)   Erik Zabel (ger)  
2005   Oscar Freire Gomez (esp)   Alessandro Petacchi (ita)   Fabrizio Guidi (ita)  
2006   Thomas Dekker (ned)   J√∂rg Jaksche (ger)   Alessandro Ballan (ita)  
2007   Andreas Kl√∂den (ger)   Kim Kirchen (lux)   Alexandre Vinokourov (kaz)  
2008   Fabian Cancellara (sui)   Enrico Gasparotto (ita)   Thomas L√∂fkvist (swe)  
2009   Michele Scarponi (ita)   Stefano Garzelli (ita)   Andreas Kl√∂den (ger)  
2010   Stefano Garzelli (ita)   Michele Scarponi (ita)   Cadel Evans (aus)  
2011   Cadel Evans (aus)   Robert Gesink (ned)   Michele Scarponi (ita)  
2012   Vincenzo Nibali (ita)   Chris Horner (usa)   Roman Kreuziger (cze)  
2013   Vincenzo Nibali (ita)   Chris Froome (gbr)   Alberto Contador Velasco (esp)  
2014   Alberto Contador Velasco (esp)   Nairo Alexander Quintana Rojas (col)   Roman Kreuziger (cze)  
2015   Nairo Alexander Quintana Rojas (col)   Bauke Mollema (ned)   Rigoberto Uran Uran (col)  
2016   Greg Van Avermaet (bel)   Peter Sagan (svk)   Bob Jungels (lux)  
2017   Nairo Alexander Quintana Rojas (col)   Rohan Dennis (aus)   Thibaut Pinot (fra)